Svenska hollywoodfruar

Ligger i soffan och tittar på svenska Hollywood fruar, haha man måste ju bara älska Maria montazami!
Har cornelias supersöta strumpor på mig som ni ser också, haha!


Mys hos Cornelia

Vi blev så dyngsura av spöregnet och vi tyckte synd om oss själva att vi gick hem till Cornelia och gjorde kladdkaka och mös lite. Så nu sitter jag, Linnea och Cornelia i hennes säng och jag har snott hennes data för att kunna blogga lite. Har ju inte bloggat på hela dan. Men jag har inte haft tid eller ork. Så ni får nöja er med det här nu!
Puss och kram!

image description

Äntligen klar!

Har haft en både mysig och jobbig kväll.
Den började med att jag och linnea gick och pratade med våra tränare lite om tävlingar och sånt. Sen gick vi hem till mig, snackade om allt möjligt och kollade lite på tv.
När hon hade stuckit hem så satte jag mig vid datorn och skulle skriva klart min uppsats i svenska. Och där har jag suttit sen dess, det var sjuuuukt jobbigt, men nu är jag klar! Så otroligt skönt!
Så ska gå och äta nått gott för att belöna mig själv och sen hoppa ner i sängen. Kram på er!


Grekland, åh så jag saknar! Jag har föresten fått ganska mycket kommentarer om att ni gillar den här klänningen och nån undrade vad den kom ifrån. Men tyvär så kommer den ifrån en affär i NY. Som jag tror bara finns där..? Så om man inte ska dit kan det nog vara svårt att få tag på den.


Ännu mera träning?

Jag sprang ju vårruset igår och hade den där grejen med skolan idag, och det var ganska jobbigt.
Egentligen så har jag ju friidrottsträning ikväll också så jag är tveksam om jag verkligen ska gå på den. Men ska nog gå ner dit iallafall och prata med min tränare, får se vad han säger. Men just nu så är jag så jävla trööööött!

Har iallafall haft en bra dag, förutom att jag på riktigt håll på att frysa ihjäl där vi va med skolan. Men det blev lite bättre när man började springa och så. Hur har eran dag varit så här långt?


                             bild från en tävling förra somaren


30 maj 2012

Hej bloggen!

Ska alldelles strax springa iväg och möta Linnea för vi ska ner till lillsjön och ha nån tävling med skolan.
Så så här ser jag ut idag, världens snyggaste outfit, jag vet. Men om ni vill vet ändå så kommer shortsen från adidas och koftan från stadium. Hoppas ni får en bra dag, puss på er!


Hemma

Är hemma nu. Jag klarade av dom fem kilometerna! Sen så blev det jättemysig picknick efter att vi hade sprungit i mål och man fick en liten "goodiebag" när man var klar också haha!
Så nu ska jag gå och duscha sen göra mig i ordning för natten. Hoppas ni haft en jättebra Tisdag alla fina!.
Puss och kram!


Tuesday

Hej på er alla fina!

Jag kom nyss hem från skolan, så ska fixa mig lite mellis nu, byta om och sen blir det att åka in till vårruset.
Vet inte hur jag ska orka springa 5 kilometer! Men efteråt så får man picknik och det är det jag längtar efter. Så jag får väl tänka på den när jag springer haha.
 
                Så här ser jag ut idag, i jeans och tröja från ginatricot.



Fashion against aids

Jag antar att många av mina läsare känner till H&Ms kollektion fashion against aids. Jag har vetat om den ganska länge och det är ett bra tag sen som den släpptes. Och jeansshortsen är underbara, mobilfodralet är ju nästan värt att dö för och bikinin, bustiern.. ja jag kan hålla på hela dan. Jag vill ha alltihop! 
Men iallafall, sent eller inte så vill jag tipsa er om den här underbara kollektionen om ni nu ännu inte visste!


Sista inlägget för idag

Idag så har uppdateringen varit sämst och inläggen varit väldigt röriga. Men jag lovar att det kommer bli bättre redan imorgon. Så hoppas att ni alla fattar att mitt dåliga bloggande inte kommmer vara så här förevigt hehe..

Har precis hoppat i världens skönaste pyjamas och ska nu tvätta bort smink borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen med massa tidningar, så mysigt att det skriker om det!
Så hoppas ni får en underbar kväll och natt så ses vi imorgon med normal bloggning igen! puss
image description
  Ni får en gammal outfit bild så länge!

jobbjobbjobb

Ååååhhhh, har nyss skrivit klart hälften av en uppsats som ska in imorgon eller på onsdag. Och det tar sån tid och jag har ingen årk att skriva. Så det här är inte kul, fanfanfanfan. Vill bara skrika mitt högsta!

Men men, ska blogga lite så kanske det känns bättre?! Och ni vet att söta komentarer alltid gör mej glad så ni får gärna lämna en liten!
Iallafall, idag så har jag bara varit i skolan och kom hem för ungefär två timmar sen, och jag har suttit och skrivit sen dess!
Men ikväll blir det ingen träning, för imorgon ska jag och Linnea springa vårruset. Läste på blondinbellas blogg att hon också skulle springa, men tyvär så ska hon springa på onsdag. För det är två dagar som det är, annars hade det ju varit kul att träffa henne! Men ska fortsätta skriva lite nu! Puss :)


                                     Bild från Grekland, saknar!

Ny vecka

Nu sticker jag till skolan, hoppas ni får en toppen dag, för det ska jag ha.
Puss och kram!


Dagens







"Linnet" som jag har på mig är egentligen en jumpsuit från H&M. Men jag tycker att det blev mycket snyggare att ha dom till höga jeansshorts (som jag hade nu tredje dagen i rad, dom är värlligen mina favoriter haha) från forever 21. Och bryta av med ett brunt skärp från ullared. Och sen har jag lite smycken till från Grekland och kappahl.


Bustiers

Jag har länge tyckt att bustiers är himla snyggt. Med nitar, blommiga eller med riktigt mycket mönster på tycker jag är snyggast. Matcha dom med shorts som är riktigt höga i midjan så lovar jag att det kommer bli ruggigt snyggt!
Som ni kanske vet så älskar jag ju nitar, och jag skulle mer än gärna äga den vita bustiern längst ner till höger. Vilken/vilka tycker ni är snyggast?

27 maj!

Blogg.se appen har krånglat ända sen igår kväll, så det har varit lite svårt att blogga. Men nu funkar allt igen!

Iallafall, just nu sitter jag ute i solen och ska göra mig lite lunch och sen ska jag följa med min fina Linnea och titta på när hon tävlar i friidrott! Så ni måste alla hålla på henne nu, jag brukar ju som ni vet också tävla. Men jag har inte tränat så mycket senaste tiden, så jag sparar mig till nästa helg, för det är tävling då också! Så då blir det mera uppdatering där ifrån, ha en bra söndag alla underbara! :)


Saknar..

Jag kollade igenom bilder från New York, och gud vad jag saknar det!
Saknar att äta frukost på starbucks bland alla stressade människor, som springer runt i sjukt snygga outfits.
Saknar att gå på 5th avenue och shoppa och titta i alla underbar affärer.
Saknar också att äta middag på alla jättemysiga resturanger.
Saknar FOREVER 21, victorias secret, hollister, starwberry och alla andra uuuuuuuuunderbara affärer!
Saknar att för tio dagar låtsas som att man är med i sex and the city (för det ser värkligen ut som det gör på filmerna)
Saknar New York.





Elsas mode

Jag på riktigt ÄLSKAR den här boken!
Den handlar om mode, shopping, kärlek och New York. Låter ganska perfekt för mig va? haha.
Men den är sjukligt bra, och för alla som ännu inte läst den, GÖR DET FÖR FAN! Jag började läsa den idag, och har redan läst 6 kapitel. Jag är helt fast!



Dagen

Har haft en supermysig dag med världens bästa brudar! Vi sprang runt i centrum hela förmiddagen, snackade massa och åt overkligt mycket godis haha.
Så nu har jag varit hemma ett tag, legat på altanen och solat och läst världens bästa bok. Ikväll så kommer min farmor hit och vi ska äta middag, vet inte vad jag hittar på sen? Vill göra nånting men vet inte vad. Haha vilka problem man har va?


26 maj 2012

Nu sticker jag och träffar mina fina tjejer!



today's look









shorts / forever 21   skor / converse   väska / monki  kofta / JC    smycken / grekland  tröja / ginatricot
skärp / ullared



Mys med bästavän


Fredag

Fredag!! Hur skönt som helst. Vet inte vad som händer i helgen, men nått kul hittar man väl på! vi har lunch just nu och efter det bara 2 lektioner kvar! :)


Efter skolan så tror jag att jag Linnea och Cornelia sticker och badar, för det är otroligt varmt ute idag. Och så ska jag se till att nån kan ta kort på min outfit. Min syrra brukar alltid hoppa in som fotograf haha. Men hon är inte hemma så jag får väl fråga om Linnea eller Cornelia kan ställa upp, det kan dom säkert. Puss på er!

Ni får en bild från Grekland, för jag är inte överdrivet snygg just nu, hehe


Ray Ban









Jga hittade 2 stycken Ray Ban solbrillor i Grekland, oäkta såklart. Eftersom att ni ser att det ena märket redan har blivit lite förstört. Men dom går ju fortfarande att använda. Men dom kostade ju typ 100 kr för båda två, så det tycker jag är helt okej!
Dom svarta har ju som ni ser ett mönster på insidan av bågarna, det syns inte när man har dom på sig. Egentligen ville jag ha helsvarta men det hade dom inte..? dom var väl poulärast eller nått haha.

Pilotbrillorna är mina favoriter just nu, men det kan nog ändras rätt snabbt haha. Vilka tycker ni är snyggast?
Om man tänker bort att dom svarta är lite förstörda!

långklänning





Så här såg jag ut idag, i en klänning som jag köpte på en affär i New York, jeansjacka från kappahl och smycken från Grekland.
Det blev lite för varmt med jeansjackan när solen tittade fram, så då fick jag ta av den.
Vad tycker ni om den?

Gympa

Har nyss haft gympa i skolan, skit jobbigt och jag håller på att dööööö nu för att det är så varmt. Men man ska väl inte klaga haha. Så nu blir det lunch sen har vi typ bara 2 lektioner kvar.

Haha, det är helt opassande att jag typ ler på bilden efter som att jag är så sjukligt trött och inte ens orkar stå upp. Men nu blev det så, hehe.


Myser i solen

Är hemma från skolan nu och har precis fixat mellis och satt mig ute i solen, hur skönt som helst. Vad gör ni? Är det soligt där ni bor också?! För här är det rena sommarvärmen!


Godmorgon

Godmorgon på er! Ligger i soffan och tittar på vakna med the voice. Ska snart gå och fixa lite frulle och sen börja göra mig i ordning för skolan!

Och efter skolan så blir det träning, har ju inte tränat på hela veckan och käkat nutellamackor varje morgon haha. Så det behövs lite träning nu!
Vad har ni för planer för dagen? Puss!

Bild från Grekland


Hemma i Sverige

Japp, vi kom hem för några timmar sen! Det var helt underbart i grekland, men det är faktiskt rätt skönt att vara hemma också!
Och sen är det ju skönt att det är så bra väder hemma i Sverige. Det blir nog shorts imorgon om det är så här varmt!

Uppdateringen har ju varit superdålig, men jag hoppas ni fattar. Och från imorgon så kommer bloggningen att vara som vanligt! Jag kommer lägga upp outfits och sånt som jag brukar!
Puss på er alla fina läsare!


Lunch

Sitter och ska äta lite lunch nu på en restaurang precis bredvid vårt hotell. Idag så har vi tagit en låååååååångpromenad till zakynthos stad. Och ikväll så blir det nog att äta middag på nån restaurang med våra grannar! Kommer sakna att åka ifrån allting här! Imorgon åker vi ju hem..

Så här ser jag ut idag, som ni ser så är det ganska dåligt väder, sämsta vädret på hela veckan. Hoppas att det blir bättre på eftermiddagen så att man kan lägga sig vid poolen!


2 dagar kvar

Jag orkar inte blogga så mycket nu, men ni får en bild från i förgår och så vet ni att jag fortfarande lever, haha. Jag vill inte hem härifrån. Det är helt underbart!
Hoppas ni har det bra hemma i Sverige. Puss på er!


17 maj

Forlat for att jag har bloggat sa daligt, men jag har ju semester sa ni fattar nog! Vi har det hur bra som helst, men idag sa var det ganska daligt vader sa jag och mamma kopte en internettid pa hotellet! Det blir inga bilder just nu eftersom att jag bloggar fran hotellets dator. 
Om det blir battre vader sa blir det nog poolen, annars blir det shopping resten av dan! Ointressant inlagg men nu vet ni att jag lever iallafall! Puss och kram!

Arlanda


Today's

Ni får en liten bild på dagens, vet inte om jag hinner ta en bättre innan planet lyfter i eftermiddag, får se ur det blir!


Blått rött och grått












röda jeans // JC   jeansjacka // kappahl   tröja // monki   skor // converse  kofta // stadium

Mellis, packning och städning

Ja allt det försöker jag hinna med just nu! Mitt rum är superstökigt (det är mycket stökigare än vad det ser ut att vara på bilden, hehe) även fast det inte var alls länge sen som jag städade..
Jag är helt hopplös, jag stökar ner på en sekund.

Egentligen så har jag inte tid med att sitta här eftersom att jag måste hinna göra allt det här innan träningen börjar, kl 6.. Så jag måste snabba på lite nu. Och dagens outfit ska jag hinna med att visa er också!
Puss och kram.

Taco bar

Vi åkte till solna centrum för att äta lite lunch. Ska försöka hitta en bikini om jag hinner också! Vad gör ni idag?!

Skulle laddas upp igår! Men jag låter den komma upp nu för alla er som är intresserade av vad jag åt igår, hahaha!


Packning..

Måste sätta igång med packningen ordentligt nu, i övermorgon åker vi ju.
När jag var liten så visste jag inget bättre en att packa. Men nu tycker jag att det inte alls är lika kul.. Men det måste ju göras! Så det blir nog mest shorts och långklänningar som packas ned, det är väl typ det ända man kommer använda?!

Som ni ser så har jag tagit den här bilden tidigare eftersom att det är mörkt ute nu, haha

Hemma och trött

Kom hem för nån timme sen. Uppdateringen har ju varit dålig idag, men ni vet ju varför. Tävlingen tog ju hela dagen.
Det gick väl helt okej i båda tävlingarna, jag hade sjukt mycket motvind i 200 m loppet, så är skitsur för det. Annars hade det ju blivit en bättre tid. Men men så är det ibland..

Så kom nyss hem och har tryckt i mig lite choklad, haha. Men det kände jag att jag var värd efter den här dagen!


                                        Bild från förra sommaren!

Bikini






      Överdelen kostade 99:- och underdelen 79:- båda kommer från ginatricot

Vi åt lunch i solna centrum mellan tävlingarna så då han jag springa in på gina och köpa en bikini. Behövde verkligen det. Och förlåt för att bilderna är så dåliga, överdelen är snyggare i verkligheten. Vet inte varför den blir så dålig på bild..


Tävling

På väg till tävlingen nu, gud vad jag är nervös. Men det går nog bra, ni får gärna hålla tummarna för mig. För det behöver jag verkligen!
Bloggar mera senare, puss och kram!


Zakynthos

Här kommer jag och mamma bo i en vecka!
Helt otroligt, jag är så jävla glad! :)
Fast den första bilden är inte på där vi ska bo, men det är på samma ställe iallafall! 
Så nu kanske man blir lite brun också, sol och bad i en vecka UNDERBART!









GREKLAND

Åherregud, mamma har bokat en sista minuten för mig och henne till Grekland på tisdag! Guuuuuuuuuuud vad skönt det ska bli att komma bort från allt ett tag! Så det ska bli kul!
Så just nu håller jag på att packa för fullt! Bloggar mera senare, är fortfarande helt chockad!!


STUDS

Jag är riktigt sugen på ett iphone skal med nitar på. Jag funderar faktiskt på att köpa ett vanligt vitt skal, lite nitar och sen limma på det, svårare är det ju inte!
Och det är ju jäkligt snyggt också!


Lördag

Lördag idag. Vet inte vad som händer, Linnea och Cornelia är inne i stan och letar efter 1D så jag är hemma forever alone. Nej haha, nått ska jag vill hitta på. Kanske ska träffa en vän som jag inte sett på skitlänge. Så de skulle ju bli kul!
Vad gör ni idag?!

Juste jag hade värsta besöksrekordet igår!! Och så fick jag massa fina kommentarer. Tack så jätte jätte mycket!!
Mina läsare gör så att jag orkar fortsätta blogga, ni fattar inte hur mycket det betyder!


Lycklig tjej!

Åh allt bara funkar just nu! Bloggen växer från dag till dag och statistiken har höjts mycket!
Jag har världens bästa vänner och världens bästa familj.
Och så börjar det snart bli sommar!
Jag har redan börjat få mera inspiration till outfits och livet bara leker!
Älskar allt just nu!


round sunglasses

Jag har kommit fram till att runda solglasögon kan vara riktigt snyggt om man matchar dom rätt.
Jag har aldrig riktigt gillat det förut, men har börjat gilla det mer och mer.
Och jag såg att det finns ett par snygga i exat den färgen jag ville ha på gina tricot, för 59:-


Visst är dom snygga?! Dom påminnner ju lite om Bert ljung också, haha



Svar på kommentar!

Jag fick en kommentar från en tjej som heter Anna, hon frågade om jag skulle ha det som jag shoppade på gina på avslutningen.

Och svar; Ja det ska jag!
Vet inte riktigt vilka skor och smycken jag ska ha till än. Men det kommer ni självklart att få se!
Puss!


                 Klänningen som jag kommer ha!


WEHEARTIT.COM

När jag får tråkigt så brukar jag titta in på weheartit.com för att få insperation till outfits och allt möjligt.
Just nu så känner jag att jag inte alls har några ideer till outfits, men det är väl för att jag längtar tills man kan ha shorts och så. 
Och det borde man ju kunna snart?! Fast det verkar ju som att sommaren aldrig vill komma hit, men det väl bara att vänta!

Dom här 6 bilderna gav mig insperation så därför gjorde jag ett kollage och tänkte visa dom för er!
Alla outfits är ju sjukt fina, eller hur?!


Sick

Jaha, då är man hemma idag då. Vaknade upp med så ont i magen att jag knappt kunde stå upp, men det känns lite bättre nu. Så hoppas att det försvinner helt snart. För det här är sjukt jobbigt!
Men men, så det blir väl en heldag i soffan skulle jag tro.
Men det är fredag idag ju, så skönt att det äntligen är helg!

Och jag måste tacka för alla era fina kommentarer, jag är inte så jättesnabb på att svara på dom. Men jag läser alla och ni förstår inte hur glad jag blir. Puss



Har inga bra bilder just nu så det får bli en från i tisdags!

HOME

Kom hem från träningen för nästan två timmar sen, jag hatar det här vädret! Vill bara bort från Sverige nu!
Men träningen var väl ändå helt okej.
Det vart ju inte jättemycket tränat för jag och Linnea snackade massa tjejsnack som vanligt, haha!
Så tiden gick rätt fort!
Men nu är jag hemma och har precis ätit, så ska gå och duscha och sen sätta på mig myskläder och lägga mig i soffan och äta choklad och titta på film, eller om det är nått bra på tv?


Träning..

Usch, vilket jävla väder det är ute. Men jag ska träna ändå..
Jag ska tävla på söndag! 200 m och 100 m. Och det kommer gå skitdåligt för jag har jättemycket problem med mina knän. Och stå i ett startblock är ju rena mardrömmen! Men jag får väl hoppas på det bästa ändå..
Så just därför måste jag träna idag, så jag kan prata lite med min tränare vad han tycker osv.
Och förlåt för uppdateringen idag, men jag började åtta och slutade tjugo över tre och nu har jag så ont i huvudet att jag vill bara skrika, så min dag har varit ganska jobbig!

Puss på er!


Jeffrey campbell?!

Jeffrey campbell Lita är ju sjukt snygga! Och när jag tittade runt lite på have2have.se så hittade jag dom här skorna som är nästan likadana som dom äkta! Visst så är träklacken mörkare på dom ena och nitarna är snyggare och större på den andra. Men om man inte vill betala över tusen kroner för dom, så finns dom här för 600:- på have2have, bra pris ju! Och modellen ser ju exat likadan ut!

Jag funderar faktiskt på att köpa dom svarta och ha på skolavslutningen, får se hur det blir med det!
Men jag älskar den här modellen på skor, så nån gång i framtiden kommer det nog bli några liknande iallafall! ;) 


Potatisen här!

Hejsaaaaaan!

Linnea här! Emilia vet inte vad hon ska skriva så därför skriver jag om ingenting tjoho! Vi ska ha no nu så Emilia bloggar när hon kommer hem och så visar hon kanske dagens outfit också om ni vill det? Ja det är jag dom kan spela julsånger på gitarr men tyvärr skriver jag inte autografer.. Läste era tankar lite där hehe tänkte att ni undra om det var den kända gitarr spelaren som blogga så nu vet ni att det är det! Potato! Min avslutnings ceremoni sjung potato potato i erat huvud nu!

Kram!


Godnatt

Finns inget skönare än att lägga sig i en nybäddad säng!
Och ja, jag vet att jag är suuuuper charmig!
Godnatt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2925258/images/2012/pic_201956396.jpg" class="image">


9 maj 2012

Mitt rum var huuuuuur stökigt som helst, så jag fick ett litet ryck och började storstäda hela rummet. Byta lakan i sängen, damsuga och allt! Vet inte vad som tog åt mig, haha. Var väl trött på att gå runt i det skitiga rummet! ;)Så har gjort en kopp te till mig nu, så ska dricka upp det och sen göra mig i ordning för sängen!
Puss & kram



I ♥ NY

Jag hittade den här tröjan, som jag köpte i New York, i min garderob och kom på att den är både tråkig och ful.
Så jag tog fram saxen och tänkte att jag kunde förändra den lite!


Jag klippte av ärmarna och resåret runt halsen, för att den skulle bli lite mera urringad.
Och sen så tog jag en nål för att göra den lite "sliten" längst ner. Det var bara att dra i lite trådar, så var det klart!
Och så här blev den då;







Och jag kommer att matcha den som jag har gjort här ovanför, med slitna jeansshorts eller vanliga svarta jeans!
Och jag köpte den för endast 35:- i NY, så det är ju totalt värt det!
Vad tycker ni om den? Jag blev ganska nöjd faktiskt!


Ny design på gång!


Lunch

Gjorde en supergod sallad till lunch, nu sitter jag vid datan och försöker fixa lite med bloggen och svara på kommentarer! Puss


Fräsch!

Vi hade orienteringsdag med skolan idag, så vi slutade vid elva, supet skönt!
Men jag hade smuts och sår över HELA benen så har tagit en timmes dusch, så skönt, han med att raka benen samtidigt som jag hade i en inpackning. Och när jag sköljt ur den skrubbade jag hela kroppen med Victoria Secret body scrub. Och när jag kom ut så smörjde jag in kroppen med VS body lotion. Så nu är jag fräschast på den här planeten!!


Shopping från gina




                               klänning 149:-




            
                                    shorts 299:-


                                  Topp 59:-

Det blev ingen vanlig klänning utan en lite tunnare. Så därför måste jag ha nånting under!
Så då fick det bli ett par shorts och en svart topp!
Jag älskar att klänningen är öppen där fram vid benen, det för den att bli tusen gånger snyggare tycker jag!
Och allting kommer ifrån gina tricot, favorit affären just nu. Dom har så himla mycket snyggt!

Till stinsen

Japp är på väg till stinsen nu! Ska byta klänningen och titta efter en ny.
Så nu försöker jag hinna med att svara på kommentarer, mejl och så håller jag på med en sak med bloggen, som jag tror kommer bli riktigt bra när det är klart! Spännande!


Favorit outfit?!

Har gjort ett collage med lite småbilder av några outfits som jag har haft senatse månaden.
Vilken är eran favorit?!


Förlåt för att några av dom är så suddiga! Jag gjorde det bara lite snabbt så det vart inte så bra!
Förlåt för det, ska bli bättre!


Dagens







jeans / Hollister  skjorta / kappahl   skärp / ullared  
skor / converse  solbrillor / H&M

Today's hairstyle

Min fina vän Cornelia gjorde en jättefin knut på mig i skolan, skitduktig är hon!
Fast den var mycket snyggare när den precis när den var klar, nu har jag råkat förstöra den lite..
Snart kommer dagens outfit upp också, jag lovar!


Tisdag

Tisdag idag då, fyra skoldagar sen är det helg. Längtar..
Efter skolan så ska jag kanske försöka hinna med att byta min avslutningsklänning.

Just nu så sitter jag i skolan, vi har NO om typ 2 minuter så hinner inte blogga mer nu, puss på er finisar!


Ni får en liten bild inne från skoltoan också, haha. Ni får bättre bild på dagens när jag kommer hem. För jag glömde ju det igår!


7 maj

Hur har eran dag varit? Min har varit helt okej, det blev ju träning efter skolan och jag kände mig helt slut. Det kan nog vara för att jag tränar för mycket eller framförallt FÖR hårt. Jag pressar mig ibland för mycket och nu så är jag på riktigt SLUT i hela kroppen. Känns som att jag aldrig kommer orka varken tävla eller träna igen.
Men det försvinner säkert snart, hoppas det iallafall..

Men annars har dagen varit bra, skön dag i skolan och nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Har precis duschat och fixat mig lite, så är super fräsch just nu!

Trööööött tjej!


Träning

Sticker och tränar nu, puss och kram!


Frukost

Sitter och slänger i mig lite frukost och sen så ska jag klä på mig och springa till skolan, försov mig lite. Så nu får jag det stressigt!
Får se om jag hinner ta kort på dagens innan jag sticker, skulle inte tro det men då gör jag det när jag kommer hem istället. Puss!

DET HÄR INLÄGGET SKULLE KOMMIT UPP FÖR UNGEFÄR 3 TIMMAR SEN, MEN DET ÄR NÅTT FEL PÅ MIN MOBIL SÅ DET TAR LITE TID!


Chokladdoppade jordgubbar

Det blev Chokladdoppade jordgubbar till efterrätt.
Super gott och supet lyxigt, så nu är jag så mätt att jag spricker! Vad gör ni mina fina läsare?!


Hemma hos Linnea

Sitter i linneas säng och lyssnar på när hon spelar julsånger på sin gitarr. Världens sötaste bästa vän har jag!!
Skönt väder ute idag också, love it!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2925258/images/2012/pic_201445752.jpg" class="image">


Fashion

Sjukt snygga saker, bilden har jag tagit från ginatricots Facebook sida. Finns sjukt mycket inspirations bilder där! Bra tips för er som känner er lite tomma på outfits och idéer!!


Färskpressad juice

Jag och syrran ( som tydligen hade gästbloggat hos mig?! ) vart så jäkla törstiga och vi hade typ inget att dricka, så då satte vi igång att pressa apelsiner, haha helt random. Ibland kan man ju undra hur det ser ut i våra hjärnor.

Men men, gott vart det iallafall!
Ska ni göra nått kul ikväll?! Eller gör ni redan något roligt?


Gästbloggning, hihi <3

Heej! <3

Som ni kanske förstår så är det alltså inte den underbara Emilia som bloggar utan hennes "underbara" syster! ;)
Hon vet inte om att jag gästbloggar just nu men tror inte hon blir arg..

Jag heter Alicia och är 11 år, (två år yngre än syrran).
Inte så mycket att berätta om mig själv och jag har ingen blogg längre heller så ni kommer antagligen inte få veta så mycket mer om mig nångång! :P

Såhär ser jag ut iaf:



Kanske gästbloggar nån annan gång, om det här uppskattas av Emilia, annars lär det nog inte hända! ;)

Puss <33


Bättre nu

Mår bättre nu, förlåt för deppi lägget förut, men ibland känns allt bara skit. Ingens liv är perfekt. Det vet vi alla.

Men men, ska vara lite gladare nu! Har inte gjort någonting på hela dagen, legat hemma och tagit det lugnt, behövde verkligen det känner jag. Imorgon vet jag inte vad som händer, inga planer, skönt det också ju! :)

Och för mina läsare som inte vet det så har jag instagram också, det är lite andra bilder än dom som jag lägger upp i bloggen. Emiliaberglund heter jag där, så följ mig gärna. Blir superglad då!

Puss och kram.


Film i soffan.

Även fast det är bra väder idag så orkar jag inte gå ut, mår dåligt idag av massa anledningar. Men jag tänker inte ta upp det här i bloggen.

Vet inte vad jag ska göra idag, vill helst ligga i sängen hela dagen, men jag kanske träffar Linnea senare, får se.
Vad gör ni idag?!

 


Vecko revyn

Har lagt mig i sängen, köpte med mig en vecko revyn hem, så ska bläddra igenom den.
Sen så råkar ju typ världens finaste människa vara på framsidan också, fruktansvärt vacker den bruden är alltså!
Kan inte hitta ett ända fel på hennes utseende, det ger mig ju absolut inte sämre självförtroende, nej nej. Absolut inte.


Shopping is my life

Haha rubriken stämmer verkligen, vet inte hur jag skulle klara mig utan att få shoppa och komma hem med massa påsar och tänka ut outfits till varje plagg. Det kan ju låta sjukt, men jag lovar att några av er håller med. Eller hur?!

Jag köpte en klänning på Gina tricot som jag hade tänkt ha på skolavslutningen, men jag har bestämt mig att jag ska byta den nu. Ska hitta nått bättre.

Men jag fick med mig en tröja hem också, som jag är farligt kär i!
Tänk den här tröjan när man är brun och matcha den med jeansshorts och några ballerina, ruggigt snyggt!
Älskar att den är öppen i ryggen också, det kommer bli en riktig favorit i sommar!!


På väg hem!

Sitter på tåget på väg hem, har hittat lite grejor på gina tricot. Visar när jag kommer hem, förlåt för den dåliga uppdateringen, men det blir bättre imorgon, puss och kram.


Freeeeeedag

Hej på er finisar! Wiiiho fredag idag! Så skönt. Efter skolan så blir det stan med dom bästa tjejerna i världen! Ska titta efter en skolavslutningsklänning och lite sånt, så det kommer ju att bli mysigt! Bloggar mera från stan sen. Puss på er

Bild från förra sommaren, hoppas man blir så där brun snart!


cornelia gästbloggar!!!

Vi har spanska nu, hejdå ;)


Summer feelings

Det är såååååååååååå skönt att det verkligen börjar bli sommar, jag blir helt galet glad av det fina vädret, men dom säger ju att det ska snöa imorgon?! Hoppas att det inte stämmer..

Det blev ett litet inlägg om hur mycket jag älskar sommaren, men det kan väl också vara trevligt att läsa?! Haha, nejmen på riktigt, vem älskar inte sommaren?
Har mina fina läsare några planer för sommaren? Själv så ska jag nog bara vara hemma i Sverige och träffa vänner,
härlig svensk sommar. Jag älskar den svenska sommaren otroligt mycket, även fast jag gillar att resa också haha,

Sjukt rörigt inlägg! Men så blir det ibland hehe.


Emilias mode


Utelåst

Trevligt. Hungrig, trött är man och så kommer jag på att jag glömt nycklar, så nu sitter jag här utelåst och väntar på att någon i min familj ska komma hem, lite frustrerande att nycklarna ligger inne på köksbordet, att krossa en ruta är ganska frestande, hahaha! Tur att det inte är snöstorm iallafall. Det är ju faktiskt väldigt soligt så passar på att försöka få lite färg..

Det blir ingen träning idag, skiter i den, är alldeles för trött känner jag. Så nu blir det myskväll här hemma istället, mycket skönare!! Bloggar mera senare, kram


Torsdag

Torsdag idag då! Bara 2 dagar kvar sen är det helg, super skönt!
Är i skolan nu, så ska klara av dagen och sen hem och så blir det nog träning? Tror det iallafall.
Och imorgon så blir det stan med dem bästa, superroligt, ska titta efter lite shorts och sånt som man behöver, haha.


2 maj

Efter skolan så blev det träning, hur jobbigt som helst. Jag sprang 9 stycken 300 meters intervaller. Det kanske inte låter så jobbigt men jag trodde fan döden var nära. Haha, så farligt var det kanske inte, men jag blev helt slut iallafall!

Så nu ska jag snart fixa mig lite för kvällen och sen gå och lägga mig.
Puss på er!

Ni får en bild från igår också.


Inspiration från Gina tricot


Mintgrönt

Nu sticker jag till skolan, puss!


Desperate housewives

Ligger i soffan och kollar på desperate housewives. Sen när det är slut så ska jag nog gå och göra mig i ordning för sängen, det är ju skola imorgon. Fast jag har ju sovmorgon, men jag behöver sömn ändå..

Godnatt


Grillning

Nu blire grillning till middag!


Sola!

Sitter i solen och fan vad skönt det är. Vill aldrig ha vinter igen haha. Nejmen det måste ju vara första sommartecknet nu också att man kan vara ute en hel dag i shorts utan att frysa det minsta!

Så försöker att bli lite brun, för jag känner mig vit som en krita, och det går långsamt att få nån färg, haha.


Just nu - springer runt i shorts, linne och flipp flopp

Gus vad fint väder det är ute, det går ju lixom att vara ute i shorts! Hur skönt som helst.
Man får ju passa på eftersom att det är ju typ bara idag och imorgon som det ska vara så här bra väder!
Vad gör ni finisar?!





Godmorgon

Godmorgon på er, vaknade nyss så ligger fortfarande kvar i sängen och ska snart upp och göra lite frukost.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inga planer men nått hittar man väl alltid på haha.

Uppdateringen har ju varit jättedålig senaste dagarna, så jag lovar att det kommer bli bättre idag! :)
Puss!

Bild från nån gång i förra veckan.


Home

Kon nyss hem, är astrött efter kvällen men kul som fan har vi haft det, först så var vi några som var här hemma hos mig, sen stack vi till Linnea och åt och så, och sen ner till brasan, det var skittråkigt vid brasan, men man träffa ju lite folk som man känner haha. Sen så vidare till några andra kompisar och nu kom jag nyss hem. Rolig dag!

Fast nu är jag så trött att jag typ somnar stående, haha.
Så måste nog krypa ner i sängen nu.
Har ni haft en bra Valborg? Det har iallafall jag.

Puss och kram på er!

Bjuder på lite bilder också, vet inte riktigt vad jag håller på med, hahahaha


RSS 2.0