ripped

 
jeans från bikbok // tshirt från forever 21 // väska från accessorize // ring från ur&penn // skal från H&M
 
Här får ni en outfit som jag fotade innan Kroatien, jeansen har jag gjort hål i själv. Eller det var två hål när jag köpte dom men resten har jag gjort, blev nöjd faktiskt! och älskar mitt nya skal btw. Har nästan aldrig skal på mobilen men det här kunde jag inte motstå haha.

Snapshots

 
Ja ni såg rätt, jag är tillbaka med mina frukostbilder!! Alla bilderna är snapshots från förra veckan :)

Later

 
 
Nu sticker jag till Kroatien för sol, bad och god mat i en vecka, later!

Q/A

 
 
Q: kan du inte berätta vart alla gånger du varit utomlands och lite om det (om det finns något att berätta)? skulle bart kul o se/läsa om :)
A: jag orkar inte skriva om alla haha, men kan väl säga att mina topp tre resor har varit USA förra våren. Vi va i New York i en vecka och det var det bästa jag gjort. alla härliga människor, roligaste staden och såklart all shopping!
 
Nummer två på listan är nog Turkiet för några år sen, det var väldigt typiskt "chartersesa" eller vad man ska säga men det var riktigt najs och hotellet var grymt!
 
London kommer på tredjeplatsen. Det var bra shopping och det var bara allmänt kul att gå runt på gatorna och äta ute osv. Låter rätt flummigt men det var faktiskt riktigt kul däär, rekomenderar :)
 
Q: vad använder du för att göra dom fina collagen? :)
A : Jag gör alla collagen i polyvore, bästa!!
 
Q : vad säger du kvinna??! Bilderna blev ju hur bra som helst och outfitten var skitsnygg! bra blogg också :)
A : det här är väl inte direkt en fråga men ville ta den ändå för tycker det är så kuul när ni skriver sånt här, så tack :*
 
 
 
 
 

Night out

vit tröja från ginatricot //linne från monki // röda shorts, boots och kjolen är från zara // solbrillor från lespecs // grå tröja från theoutnet.com // vans
Åhh så här vill jag se ut en sen sommarkväll. Även fast alla har kjol-shortsen från zara så tycker jag fortfarande att de är riktigt fina! och bootsen från zara är så snygga så jag vill dö, vill verkligen ha dom!

seven things

har för mig att ni tyckte det här va kul förra gången så här får ni veta sju saker som ni kanske inte visste om mig!
 
- Jag är typ livrädd för spyor, haha det kanske låter sjukt men när nån annan i min familj är magsjuk eller nått så brukar jag typ fly..
 
- Jag hatar lök, det är typ det äckligaste som finns.
 
- Jag ska till Kroatien på lördag, woohooo
 
- I Grekland förra året så åkte jag parasailing eller vad det heter, trodde jag skulle dö innan men det var rätt så kul.  
 

- Jag älskar triologin av Sofi Fahrman, kan läsa om dom hur mång gånger som helst. Det är typ dom enda böcker jag läser haha.. Elsas värld är i alla fall min favorit!
 
- Jag är absolut LIVRÄDD för råttor, möss och allt sånt där. Klarar inte ens att prata om det haha
 
- Jag har varit utomlands 18 gånger.
 

sunday

 
 
God morgon! idag är det söndag och jag har inga större planer, är rätt trött efter igår. Familjen hade vänner hemma och sen hade jag svårt att sova som vanligt. Men får väl se vad jag hittar på, antingen ligga hemma och sola, träffa nån mysis eller sticka och bada tror jag det blir. Hörs senare, pusss

du e la go

bilder HÄR ifrån
 
Hittade nån av de här bilderna på google och klickade mig vidare till bloggen jag länkat ovanför. Älskade färgglada sommarmode.

let me love you

 
 
tshirt, shorts, jacka och halsband från gina tricot // skor från H&M

green flowers

 
ny bikini från H&M
 
Fick den hem den här bikinin igår, sjutto kronor fick jag betala, KAP.
Nu packar jag väskan och sticker ner och badar med familjen, tror att det kommer upp outfitbilder ikväll så stay tuned!

owls

Halsband från gina tricot, örhängen från ur&penn
 
Fyndade lite smycken på alla reor som är just nu, örhängena kostade 20 kr och halsbandet fick jag för en femtiolapp. Bilder i en outfit kommer!

Favoriter

Som ni säkert sett har nelly.com en stor rea just nu med 20% av på reapriset! sjukt billigt alltså, har valt ut mina favoriter här!
 

Mirror

 
 
Bilder från tumblr och google
 
Just nu är jag på jakt efter de snyggaste brillorna nånsin. Kantiga, spelglasade och färgade ska dom vara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How to match

linne från H&M // tshirt, jeans och klackar från zara // de andra jeansen kommer från misselfridge.com // blå väska från Alexander McQueen // kuvertväska från vivistyle // tröja från hunkydory
 
Så här skulle jag vilja matcha ett par boyfriend jeans! Dock så skulle jag nog byta ut klackarna mot ett par låga converse

Bella Berglund

 

Här är alltså vår lilla bebis, dom här bilderna tog vi dock dagen vi hämtade henne så ni fattar ju att hon har växt, MYCKET. Hon kommer bli typ 43 i mankhöjd tror jag.. så jag får väl passa på att gå runt och bära på henne nu för det kommer jag nog inte orka när hon blir stor haha

Yesterday

tröja från bikbok // shorts från H&M // väska från accent // kepsen är Alicias och hon köpte den av Fanny Lyckman (när hon och några andra bloggare hade loppis på gärdet) // converse
Där har ni gårdagens outfit, bliderna är jag inte alls nöjd med men antar att det är bättre än inget.. Det luktade nämligen piss där vi stod och fotade, plus att vi hade bråttom till tåget och jag var kissnödig. Antar att jag ska välja en bättre tid och plats för outfitbilder nästa gång haha.
 
Mina tjejer gick hem för nån timme sen, vi hade en myskväll igår med glass och chips framför masa filmer och idag ska jag vara hemma och ta det lugnt tror jag, och självklart ska jag titta på det nya avsnittet av pretty Little liars, ber till gud att det är ett spännande avsnitt för jag tycker dom andra har varit ganska dåliga...
 
 

One day

Tre bilder från dagen, jag provade de perfekta boyfriendjeansen inne på zara, åt glass och höll på att svettas ihjäl.
Kom nyss gem från en mysig dag i stan med min lillasyster, jag skulle kunna dö för det där jeansen alltså, köpte dom inte idag men nästa gång kanske jag ska slå till.. dom kostar 399 så det är ju inte så farligt.. Beslutsångest alltså.
i alla fall tog vi lite outfitbilder också så det får ni senare ikväll eller imorgon! nu ska jag äta middag och sen träffa mina bästa, hörs!
 
 
 

let's go to the beach


klänning och sandaler från zara // stråhatt från jackwills.com // bikini från pullandbear // väska från hermes
 
Så här vill jag se ut en dag på stranden, klänningen från zara har jag tittat på länge, nu är den på rea för bara 270 kronor!! Jag ska in till stan och luncha med min syrra idag så kanske svänger förbi zara och om den sitter bra ska jag slå till!
 
 

Hopplös


Okej jag erkänner, jag är helt hopplös på att blogga. Men nu vill jag verkligen börja igen, inte bara för att få mycket läsare osv utan jag saknar att dela med mig av inspo och outfits!
Så håll tummarna för att det här håller mer än ett inlägg nu haha

RSS 2.0