Backstage

Just nu har jag en liten paus från plåtningen medans syrran tar lite kort. Jag lyckades få en backstage bild där inne. Vad tycks om det lilla ni ser?


Tisdag 31 juli 2012

Jag sitter och väntar på att få bli sminkad till en plåtning på the studio. Tyvärr är det fotoförbud här inne, så jag kan nog inte ta några backstage bilder till bloggen, men nu ska vi mitt hår bli fixat så vi hörs mer senare!


Acne boots

 
Jag tycker att dom här bootsen från acne är ett riktigt hett tips om du vill ha ett par boots som funkar året runt. Nu på sommaren så kan du matcha dom till ett par jeansshorts eller blommiga sommarklänningar. och i höst och vinter så funkar dom ju såklart också till ett par snygga jeans.
 
Dom kostar runt 3500:- och är alltså i dyraste laget, men jag har sett liknande budgetvarianter både på dinsko och skopunkten. Så att kika in där är ett tips!

Promenad

Jag tog en långpromenad för mig själv för att rensa huvet lite, det är en himla massa som snurrar där uppe just nu. Jag känner att jag kommer bryta ihop helt snart, även fast jag har lovat mig själv att vara stark. Förlåt för att jag är så deppig hela tiden, men just nu mår jag verkligen inte bra. Men för att skriva om nått lite mer intressant, jag lovade ju att jag skulle visa hur det blev hos frisören. Jag toppade bara så det är ju inte så spännande men en bild kommer kanske lite senare. Nu ska jag göra nått vettigt så hörs vi mer sen, hejdå.


Dags att njuta av livet.

Hahaha en JÄTTE fin bild från Gotland..
 
 Hej bloggen! Inatt kom vi hem från Gotland, vi hade en jättemysig vecka där.
Sista dagarna har jag dock varit lite nere och haft sjukt mycket jobbigt att tänka på.
Men nu känner jag för att ta vara på dom sista veckorna på sommarlovet och leva livet. Verkligen ta tag i bloggandet och göra ordentliga "Emilias mode inlägg" svara på era kommentarer och njuta av att jag har en sån fantastisk familj och fantastiska vänner. Att jag har massa trogna läsare som stannar kvar och läser min blogg även när jag uppdaterar dåligt, är fantastiskt! Ni är bäst!
 
 
Det är bara lite av alla grejor som jag känner för att ta tag i nu, ni kommer såklart få läsa om så mycket så möjligt här i bloggen. Nu ska jag hjälpa familjen att laga lite mat, så vi hörs mer snart.
Puss och kram alla underbara läsare!

Sista dagen

Det är ju sista dagen här på Gotland idag. Vi har legat vid poolen och stranden hela dagen, och det kommer vi göra ända tills vi måste åka hem för att packa det sista innan båten går. Hörs mer senare, nu ska jag bada! PUSS


Perfect is boring, human is beautiful - Tyra Banks

Hejsan! Idag så har vi åkt runt lite här på Gotland. Först så låg vi på en strand typ hela morgonen. Efter det åkte vill till ett ställe där man kunde få crêpes med massa olika saker på, jag tog med glass, nötter och chokladsås. Hur gott som helst! Och nu så kom vi precis hem till lägenheten. Vet inte vad vi ska hitta på imorgon men det är ju vår sista dag här på ön. så vi ska väl ta vara på den så gott det går! Kommer sakna Gotland enormt!


Gårdagen

Jag tänkte berätta lite om gårdagen, vi åkte först till tofta strand - med vänner som bor här nere mycket under sommaren, och solade och badade hela dagen. Och som ni såg så gick vi på after beach ett tag. Det var kul faktiskt, det var ett band som spelade lite och på slutet började alla dansa till musiken, jag höll på att svettas ihjäl så när det var slut gick vi och badade igen. Som after ski, fast vid stranden haha! Och när vi kom hem till våra vänners hus så hade vi grillkväll och spelade kubb tills det var så mörk att man inte längre såg nånting. Jag hade så mycket kul att göra hela dan, så jag han knappt ta några bilder. Så ni får en två dagar gammal bild istället!


Träningstips

  
  
 
Jag har faktiskt fått flera frågor på bloggen om hur jag håller mig i form, vad jag tränar osv. Det tycker jag såklart är hur kul som helst, och det är bara att fråga på!
 
Och ett tips som jag har är att ha kul, gör man roliga övningar eller tränar tillsammans med nån som man tycker om så blir det ju såklart roligare!
Och en annan sak som också kan göra ett träningspass kul är ju snygga träningskläder.
 Så därför tänkte jag visa er lite träningsmode, haha självklart så blev det mest rosa..
Allting på bilden kommer ifrån stadium.

After beach

Har legat på stranden hela dagen och solat och badat. Typ varmaste dagen på hela sommaren! Nu blir det after beach med vänner och sen äta middag. Hoppas ni har det bra! PUSSimage">


Angelica Blick

 
Åh jag älskar denna snygga outfit som bärs upp av modebloggaren Angelica Blick.
Shortsen är ju helt fantastiska och jag har sett dom på bikbok, tror att dom kostar runt 400 kronor?..
Är inte helt säker men har för mig det.
 
Ni som har läst min blogg länge vet nog att jag tycker Angelica är fantastik inspiration.
Och erkän att denna outfit bara var för fin?!

24 juli 2012 - på Gotland

Hej på er! Idag så har vi inte gjort så mycket, mest solat, badat och ätit glass! Nu är vi hemma i lägenheten och har ätit middag, vet inte vad som händer ikväll?.. Kanske går ut lite senare, men just nu så ska jag iallafall ta en långdusch för att fräscha till mig lite! Behövs verkligen! Puss!


Dagens

Här får ni en liten titt på dagens outfit. Det har varit underbart väder ute idag men blåste dock ganska mycket. Så man fick hålla i kjolen haha!


life is too short for anger.

 
Här får ni se en outfit som jag kommer ha på mig nån dag på Gotland!
Det här är ett utav flera tidsinställa inlägg som jag har gjort till er för att ni ska ha nått att läsa medans jag är borta. Jag vet inte än om det kommer gå att mobilblogga där, men det visar sig väl! 
 
Shortsen kommer från forever 21, bustiern från ginatricot, flip flopen från hollister och halsenbandet från ur&penn.
 

23 juli 2012 - Gotland

Hejsan bloggen! Kom nyss hem efter en jättetrevlig dag. Vi har åkt runt lite och tittat på loppisar, solat och ätit lunch vid stranden. Gotland är verkligen fantastiskt fint! Och sen så har vi ätit middag på en mysig resturang och kom precis hem där ifrån. Jag bloggar mera när jag har tid, det är sommar så därför är uppdateringen som den är. En bild från idag får ni också.


floral dress

 
Bara jag som nyss blev kär? Nej jag skulle inte tro det. Titta på denna underbara sak!
Den fina blommiga klänningen kommer från chicy.se och kostar 389 kr.
Det här kan man kalla perfekt sommarklänning. Vad tycker ni? visst är den fin?

favorit outfit

 Här är några utav mina senaste outfits, har ni någon favorit? Isåfall så är det bra att skriva det, den första bilden är nummer ett osv.
 

bästisfestis

 
Jag ska snart gå för att möta Linnea och vi ska sticka in till stan för att luncha, eller fika eller nått sånt!
Får se om det blir nån shopping, vi båda hade saker som vi måste lämna tillbaka så det ska ju iallafall göras!
Bloggar mer senare, puss och kram!
 

20 juli 2012

 
Haha, det här är LITE utav allt som jag har packat ner till Gotland. Jag vet att jag som vanligt kommer ha med mig föööör mycket kläder, skor och väskor. Men då har man ju lite att välja bland hehe.
 
Men nu ska jag sätta mig och titta på friidrott och sen packa klart det sista, puss på er fina!

Ha en fantastisk dag!

Hej på er! Om ni ville veta så fick jag just lite panik. Klockan är snart två och det ända jag gjort idag är att vara ute lite med hunden, titta på tv, äta frukost och tittat ännu lite mer på tv. Herregud, jag som tänkte att jag skulle ha packat ner massa outfits till Gotland, duschat, ätit lunch och klätt på mig redan innan klockan var två. Men nej det har jag inte "hunnit" med.
 
Så vi får höras när jag har fixat allting som behöver fixas. Ha en fantastisk dag i solen alla fina!
 

Morgonpromenad

 Jag och Mimmi började morgonen med en långpromenad. Och nu har jag nyss gjort en jättefrukost och ska nog sätta mig ute i solen tror jag! Perfekt start på morgonen ju!
Sen vet jag inte vad jag ska hitta på.. Kanske börja packa lite, på Lördag åker jag till Gotland!
 
Men nu är jag så hungrig att jag inte kan blogga mer, puss!
Hur cool är inte min äggkopp? ahaha

Träning

 Hej på er!
Efter att jag skrev förra inlägget så träffade jag Linnnea en stund, vi gick runt och snackade lite, köpte godis och sånt, trevligt!
Sen så gick jag hem, gick ut med vovven och sen så stack vi iväg för att träna! Riktigt skönt var det, och det är så jäkla kul att träna med Linnea för vi snackar ju mer än vad vi tränar haha. Men det är så det ska va!
Och denna bild togs INNAN träningen, nu ser jag ut som en svettig gris haha.

18 juli 2012

Heejsan! Förlåt för den dåliga uppisen, men igår så fick jag en sån jädra nackspärr att jag inte kunde göra mycket annat än att ligga i soffan och titta på film. Usch och fy och blä! Men nu mår jag iallafall lite bättre så jag ska träffa Linnea så ska vi gå och köpa lite gott på konsum, får se vad vi hittar på sen. Kanske blir film med en massa godis. Det är ju inte dirket sol och badväder.. Men nu måste jag gå, puss!

Sno stilen


Godmorgon bloggen!

Eller godmorgon och godmorgon, jag har ju varit uppe ett tag. Men det är dagens första inlägg så då kan man väl säga så?..
 
Idag ska jag iallafall träffa Linnea. Har inte träffat henne så mycket eftersom att vi båda har varit bortresta osv. Jag vet inte vad vi ska hitta på än, men nånting ska vi väl klura ut. Hörs mer senare.
Puss på er fina!
Ni får en bild från igår också! (haha minen, jag vet..)

Before I die

Jag såg ideen på en annan blogg att visa "before I die" saker som man har avklarat. Här är några utav mina, såg dock att det mest blev från resor. Men ni kanske får veta lite mer om mig iallafall haha!

Lunch på Golden


Nytt i garderoben

Säg hej till min nya kjol! Den har nyss flyttat in i garderoben och jag hittade den på H&M för 149 kr, det tycker jag är ett riktigt bra pris för en så fin sak!
Jag kommer matcha den till ett linne, ett par boots och kanske en keps. Tror det kan bli ruggigt snyggt. Nu måste det ju bara bli väder så att jag kan få använda den!
 
 
 

Ute med hunden!

Det här är vår lilla "lånehund" haha. Våran familj brukar få låna henne av våra grannar nån vecka när dom är bortresta. Så lilla Mimmi har just flyttat in och ska stanna i en vecka! Ni får se lite utav min outfit också, väldigt enkelt och tråkigt. Precis som vädret. Filip flopen och jeansen kommer ifrån hollister och skjortan ifrån bikbok. Enkelt kan också vara snyggt! Puss


15 juli 2012

Hejsan!
Jag startade morgonen med lite träning faktiskt. Jag körde ett mage och rumpa pass.Riktigt skönt nu när det är  klart! Så nu har jag fixat lite frukost som jag ska sätta mig framför tvn och äta.
Hörs mer snart, puss!

gårdagens

När tåget hade ett litet stopp för att "sträcka på benen" haha, passade jag på att ta outfit bilder!
Jag gick ut i bara strumporna om ni undrar varför jag inte har några skor på mig, haha!
 
Shorts och skjorta från JC //  väska från monki // och skärp från lindex

Sneak peek

Här får ni en liten tjuvtitt på vad jag köpte idag, ett par virkade shorts från JC. Jag fick dom för ett riktigt bra pris, dom var på halva reapriset. Och dom kostade nu bara runt 80 kronor. Det kan man kalla KAP. Bättre bilder får ni i en outfit senare. Ville bara tillägga att dom sitter som en smäck och att jag älskar dom. Sådetså.


På väg hem

Sitter på tåget på väg hem nu. Har laddat upp med godis och tidningar för att få det att gå lite fortare. Och nu har jag musik på högsta i öronen så hoppas jag att jag kommer kunna somna också.. Men vi höras lite mer senare, om jag inte somnar alltså haha!


I can't lie, I miss you.

Kör på en riktig "H&Moutfit" idag haha. Tröjan, byxorna och skärpet kommet från H&M och koftan i från stadium!


The beach

Hejsan! Jag kom nyss hem efter att ha varit vid den fina stranden i Malmö för att ta outfit bilder och sånt (jag visar er outfiten senare) imorgon åker jag ju hem! Det kommer bli tråkigt, hemma finns det inte mycket att göra direkt. Även fast jag såklart saknar mina fina vänner! För er som inte vet vilka jag är här i Malmö med så tänkte jag berätta det nu! Jag är här med min mamma, syster, farmor och min pappas faster. Jag vet att det inte låter så kul, men då har du inte träffar dom gamla tanterna. Båda är nästan 80 år men dom har ju fan mer energi än mig! Så nu vet ni det, puss och kram!


Yesterdays

Tröja från ginatricot // jeans från bikbok // skärpet kommer ifrån lindex // skor från converse // och väska från New yorker


11 juli 2012

Hej på er! Förlåt för att bloggen får lida lite, alltså att jag uppdaterar så dåligt och svarar inte på kommentarer och sånt! Men när det är sommarlov så måste man ju ta vara på det! Vi har iallafall gått runt och shoppat i härliga Malmö hela dagen. Nu så ska vi hem och äta lite middag så får jag se om vi går ut nått ikväll! Hörs mer senare, puss!


Trevligt på tåget

Jag klarar mig fint här på tåget med både böcker, modetidningar, latte och en massa godis! Om en timme är jag framme i malmö, hörs mer då!


Mot malmöööö

Heeejsan! Idag är man uppe tidigt, Gud så trött jag är! Men jag ska ju sitta på ett tåg så då kan man ju sova iallafall! Ni får en bild på dagens också, lite suddig men hinner inte ta bättre för jag har lite stressigt, men ni ser ju lite iallafall. Klänning / H&M tröja / bikbok Väska / New yorker Skor / converse


Packar

Jag håller på att packar för fullt här hemma. Jag trodde att jag vart klar tidigare idag, men det är ju alltid massa saker som man glömmer och så.. Det känns fortfarande som att det är nått jag har glömt haha. Men vi ska ju inte vara borta såå länge så det är nog ingen fara om man glömmer nånting! Man kan ju alltid köpa det där isåfall! Här får ni se lite utav min packning också!


Dagens

linne och kjol / century 21 (new york)  väska / monki  flip flop / hollister

Were living in a world where losing your phone is more dramatic than losing your virginity

Hejsan! Efter att jag hade packat klart så stack jag och Linnea och badade. Det är så sjukt varmt idag! Mera bloggning blir det när jag kommer hem, hoppas att ni har det bra i värmen! Puss


Godmorgon bloggen!

Godmorgon på er! Jag vaknade tidigt idag och det är nog bara bra! För jag har en himlans massa att hitta på! Jag måste packa eftersom att jag åker till Malmö imorgon, och sen så måste jag ta hand om lite produkter som jag har beställt hem och även beställa en presentation på veckrevyn. Jag vill jag allting sånt gjort innan jag åker! Så nu ska jag gå och göra en riktigt god frukost för att starta dagen, så vi får höras senare!


Malmö

Jag har helt glömt bort att berätta att jag på tisdag åker till Malmö.
Jag kommer vara där tills på fredag. Och vad vi ska hitta på där vet jag inte riktigt, men shopping finns det ju så lite sånt kanske det blir. Och sen så ska vi nog åka över till Köpenhamn nån dag och kanske gå på tivoli?.. 
Men nu när appen funkar så kommer jag ju såklart blogga där ifrån.
Om jag har några läsare i Malmö så får ni gärna tipsa om saker som man kan hitta på där!
 
 

Yoga

Hejsan! Jag måste alldeles strax sticka och möta Linnea för vi ska gå på yoga så här på morgonkvisten. Och som vanligt är jag stressad och har frukosten i handen när jag ska iväg, haha så är jag. Men nej nu måste jag verkligen snabba mig, vi hörs lite senare, puss!


7 juli 2012

Hej alla fina! Jag har precis landat i sängen och nu ligger jag och smsar med världens bästa. Vi planerar morgondagen lite också! Tror att jag börjar dagen med träning imorgon. Jag har inte tränat så ordentligt och ofta som jag brukar på bra tag nu, så lite träning skulle min kropp bli överlycklig för! Men nu så ska jag nog ta och släcka lampan så får vi höras mer imorgon, puss och kram skumbannan!


someday you will find the one who will ruin your lipstick, not your mascara.

Jag tar en paus i städandet för att visa er gårdagens outfit
Igår så var hela familjen hemma hos några vänner för att äta middag och så. Dom har en jättefin balkong, så jag passade på att ta outfit bilder där.
Jag körde på enkelt, bara ett par jeans från JC och en skön tröja från bikbok. Till det hade jag mina mörkblå flip flop från hollister.
 

Glass i hängmattan

Jag har nyss slängt mig i hängmattan efter att ha suttit inne och svarat på kommentarer och massa andra saker. Så nu har jag precis gått ut, det känns ju dumt att vara inne när det är så himla fint väder! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, jag måste tyvärr städa mitt rum innan jag hittar på nått annat. Det ser ut som ett bombnedslag där inne. Jag har typ rivit ut halva garderoben och slängt på golvet haha.


Fan, yes och godnatt

Haha rubriken?.. Men jag ska förklara. "fan" står för att jag och Linnea har hela morgonen försökt få tag i biljetter till Justin biebers konsert. Men vi fick inga från ticnet för det var helt konstigt.. Så då var vi jättesura och deppiga hela morgonen. Men det finns fortfarande en chans att vi får biljetter. Och det får jag veta på måndag eller tisdag. Så därför kommer jag inte blogga mer om det förns det är säkert! "yes" står för att blogg.seappen äntligen fungerar igen och det kommer bli mycket bättre uppdatering! Och "godnatt" är väl ganska självklart. Jag ska helt enkelt krypa ner i sängen nu. Puss och kram! Ni får en bild från kvällen så länge. Berättar mer om den imorgon.


Gårdagens

jeans och linne (linnet har jag lånat av min syster) // bikbok  skärp // ullared  väska // new yorker  skor // converse
mintgrönt naglelack // ginatricot
 

6 juli 2012

                              Fina Linnea (jag fattar inte varför jag inte kan vända bilden?)
 
Hej på er! Förlåt föt att jag inte bloggade nånting igår, men jag hade helt enkelt inte tid.
Först så åkte jag och mamma in till stan och hade det mysigt! Vi åt lunch och shopppade och så.
 
Sen när jag kom hem så var det bara att byta om för att jag skulle träffa Linnea och åka och titta på friidrotts tävling.
Det var jättekul, men tyvär så fick jag världens huvudvärk på slutet och huvudvärk kan värkligen förstöra ALLT!
Men som tur var så blev det lite bättre sen och idag så mår jag toppen!
 
Så nu ska jag äta lite frukost och sätta mig framför tvn, jag lovar att det kommer bli bra uppdatering idag!

some pics from today

Här får ni några bilder från idag!
Vi hade det hur mysigt som helst, vi hade lite picknick och badade.
 
Så nu ska jag nog sätta mig ute i solen ett tag, det känns ju inte som sverigeväder. HUR varmt som helst! Men det älskar vi ju! Sommaren börjar nog ordentligt nu hoppas jag.
 
 
 

picknick med vänner

Jag ska sticka och träffa vänner och familj för att ha lite picknick. Bloggar mer senare kram.

Dagens outfit

 
shorts/bikbok  bustier/ginatricot   skjorta/ginatricot   skärp/kappahl   flip flop/hollister   solbrillor/Grekland
 

3 juli 2012

                                      Fina Linnea får stå för bilden i inlägget!
Hej på er!
Jag startade dagen med att träffa Linnea för att träna. Sen gick vi hem och duschade och fixade oss.
Och nu har vi precis ätit världens största lunch, så vi håller på att spy!
 
Men jag bloggar lite senare och visar er dagens outfit, puss!
 
 
 
 
 
 

2 juli 2012

Hejsan svejsan! Jag har nyss ätit middag med familjen. Mysigt! Min kusin som var här åkte hem för ett tag sen, och det ända, (förutom att jag varit hemma och varit trevlig och sociall mot min familj, hehe) jag har hittat på idag är att jag träffade Linnea en stund. Så det har inte hänt något speciellt.
 
Nu så ska jag äta lite kladdkaka och slänga mig i soffan och titta på Wallander! Puss
 

It breaks my heart every time I see you cry

God morgon på er!
Så här startar jag min morgon, med veckorevyn, Elsas hemlighet och med jordgubbar!
Underbart!
 
Idag så får vi besök här hemma utav min kusin som jag inte träffat på hur många år som helst, så det blir kul att träffa honom igen!
Annars så har jag nog inget specillet planerat..
 
Vi får höras mer senare, nu måste jag gå och göra mig i ordning. Puss och kram

boho chic - Annawii

 
Nu i sommar så tycker jag att det är riktigt snyggt att ha lite bohemiska outfits.
Det är modebloggaren Anna Wii en mästare på! Jag älskar sättet som hon matchar sina outfits på, helt underbart.
 
Jga tycker att man borde satsa på nån långkjol/långklänning i sommar, och sen knyta ett brunt flätat skärp i midjan. Och sen så är du en bra bit på väg till en riktigt "boho chic" outfit.

1 juli

Hejsan!
Jag har nyss ätit en sen lunch, eftersom att jag gick upp ganska sent så fick det bli så. Vi slängde ihop en supergod salad!
 
Idag så ska jag nog inte hitta på nått speciellt, jag kanske skulle träffa Cornelia men än sålänge så har hon inte svarat så vi får väl se hur det blir med det..
 
Men det är ju bättre väder idag iallafall! Äntligen!
Så då blir det nog shorts och linne idag, visar dagens för er sen, kram

Stilinspiration - Rachel Bilson

 
Här får ni lite bilder på några utav Rachel Bilsons outfits. Jag tycker att hon klär sig sjukt snyggt och matchar alltid sina outfits perfekt!
Själv så skulle jag nog inte ha på mig tex kostymbyxor, för det passar inte alls på mig.
Men på henne så passar det ju prima! Och den outfiten passar så otroligt bra med hennes hår!
Tummen upp till Rachel!
 

RSS 2.0