sporty

Som jag sagt förut tycker jag det sportiga modet är mer rätt än nånsin. Dessa två tröjor från bikbok tycker jag är sketsnygga, speciellt den vänstra. VILL HA. Iallafall så kostar dom bara 199 kronor och jag fundrerar på att slå till på den vinröda, vad tycker ni?

the good things

 
Tänkte skriva ett riktigt positivt inlägg nu för att fira att det är onsdag, så jag gör en lista med vad som är på plussidan för tillfället!
 
- det är 2 dagar tills det är helg.
 
- på fredag ska jag och 12 andra från min friidrottsgrupp åka och bo på hotell och ha det gött, sen är det tävling på lördag (vet dock inte om själva tävlingen ska vara med på plussidan haha) men det ska bli superkul iallafall!
 
- jag har nyss städat mitt rum OCH rensat lite i min garderob. Känns som att jag är värd nån slags medalj.
 
- det är 27 dagar tills jag åker till London!
 
 
 

Tuesday

 
Jag lever! Jag mår fortfarnade inte toppen så det är därför uppdateringen har varit dålig. Men denna tisdag har varit  som dom fletsa andra, jag var i skolan och när jag kom hem så tittade jag på några CSI miami avsnitt, nya drogen. Men nu ska jag städa lite i mitt rum eftersom att en bomb slagit ner där. ses sen!

coolaste

 
Coolaste resan tycker jag Angelica Blick gör. Hon är på ett barnhem i Zimbabwe och hjälper till med maten, barnens läxor osv. Detta är nånting jag skulle vilja göra innan jag dör och jag tycker det är så kul att hon gör nånting annorlunda istället för att åka på nån charterresa som alla andra haha. Ni kan läsa mer om hennes resa HÄR.

I wanna hit the roof with someone like you

klänning och jacka från H&M // tröja bikbok
 
Så här ser jag inte ut idag, men tänkte visa er outfiten ändå för tyckte att den blev väldigt fin! vad tycker ni?

old ones

 
Snart ska jag sluta med att plåga er med sommarbilder men vill bara visa er dessa tre. Har sjukt fina minnen ifrån när dom här bilderna togs. Varför är det inte är sommar nu? åhh

let her go

2 bilder från imorse, finare än så här blir man inte när man är nyvaken och sjuk.
 
Ni som höll en tumme för mig igår verkar ha hållit den riktigt bra, för jag mår faktiskt bättre idag! Så får se vad jag hittar på, ska nog försöka gå utanför dörren idag iallafall. Låg ju inne hela dagen och kvällen igår, så är rätt rastlös om man säger så..
 
men jag tänkte köra på en frågestund eller nått sånt lite senare, vad tror ni om det?
 

There's nothing like us, there's nothing like you and me together

 
Det är fredagskväll och jag sitter hemma i mjukisbyxor och har håret uppsatt i världens fulaste knut. (och så lyssnar jag på bästa låten som ni hittar HÄR) det känns inte jättekul om man säger så. hade längtat till att hitta på nått den här helgen, men istället sitter man inne en fredag, så jäkla tråkigt.
 
Ni kan väl hålla en tumme för att jag blivit frisk redan imorgon? skulle behövas
 

Everybody talks

 har bildbrist så får bli en från i sommars, jag måste allvarligt bli bättre på att ta bilder. Visar ju typ bara gamla bilder i bloggen. Ska bli bättre!
 
FAN. Låter som att jag ska komma med en positiv nyhet va? om du nu trodde det hade du fel, jag har en riktigt dålig nyhet, jag håller på att bli sjuk och jag det är helt sjukt vad jag har ont i halsen. Har haft det några dagar men det blir bara värre och värre, kan knappt svälja nu..
Är riktigt dålig tajming med att bli sjuk nu eftersom att jag har tävling om en vecka och behöver vara frisk då. Men det bästa är ju att ta det lungt, att träna med förskyldning i kroppen brukar ju bara göra saken värre.
 
Förlåt för mitt deppigaste inlägg nånsin men behövde skriva av mig lite.

Thursday cravings

 mössa cos, tröja ginatricot, boots acne
 
Även fast jag inte gör annat än att längta till sommaren så måste man ju erkänna att det faktiskt fortfarande är vinter och svinkallt.. Så medans snön fortfarande envisas med att ligga på marken så går jag gärna runt i detta!

you only miss the sun when it starts to snow

 en bild från i sommras, jag saknar att vara bruuuuuuun!
 
hello fellas! Det är vanlig onsdag idag vilket betyder skola, träna, sova. Typ så mitt liv ser ut nu för tiden, spännande va? Nejmen som vanligt har jag skitstressigt och ska typ gå om tio minuter så vi hörs sen!

I stay here

 
Här är två bilder från mitt rum. Det är ett helt vanligt tonårsrum fast med lite mer detaljer och lite större än de flesta andra kanske, men det är inget jättespeciellt. Vill ni ser mer av hur det ser ut så är det bara att kommentera, så svårt är det ju inte!

ten things

 
Tänkte för en gångs skull vara lite personligare i bloggen, jag ska berätta tio saker om mig som ni kanske inte visste.
 
1. När jag var 11 var foki min största idol.. jag lyckades väl inte härma henne perfekt om man säger så, finns bara ett ord. KATASTROF.
 
2. Jag ska till London om 35 dagar. Ja, jag räknar ner dagarna. Och ja, jag längtar så mycket att jag typ dör.
 
3. Jag har aldrig haft en seriöst förhållande.
 
4. Jag är beroende av instagram.
 
5. Sex and the city och beck är enligt mig det bästa man kan titta på.
 
6. Jag är rädd för att bli ensam, även fast jag har en bra familj och bra vänner så kan jag ibland bli sjukt rädd för att en dag vara helt ensam.
 
7. Jag älskar mat. Fattar inte hur människor inte kan äta mat och typ svälta sig själva? så himla dumt.
 
8. Resan till New york är den bästa jag gjort i hela mitt liv.
 
9. Jag tränar och tävlar i friidrott!
 
10. Jag gillar inte chips eller popcorn, men godis är det bästa jag vet!
 
 

back to hell

 
 
Nu är det så att det här är typ första gången i världshistorien som jag har tid att blogga innan skolan! Annars brukar jag springa runt som en galning och leta efter kläder, platttången, mitt puder eller egentligen vad som helst. Jag är ganska bra på att tappa bort saker om man säger så..
men idag har jag lite tid över så tänkte slänga in ett snabbt inlägg bara.
Hoppas ni får en bra måndag!

Söndag

 
Söndag igen då, har varit på konfaträff som höll på i typ 2 timmar och efter det stack jag och besti in till stan. Gick runt och kollade i lite affärer och hade trevligt. Jag hittade en plånbok, en kuvertväska och en halsduk. Allt på rean! Så jag är nöjd!
 
Nu blir det myskväll med Linnea, wallander och lösviktsgodis, veckans höjdpunk!

latest from insta

 1. Frukost! // 2. Våran fina huvudstad. // 3. Underbara Linnea fyllde 15 år så självklart var jag tvungen att gratta henne på insta. // 4. Mina underbara skor från nelly trend. // 5. hej mitt vinterland! // 6. glitter på naglarna
 
Jag är inte den bästa av den bästa på att uppdatera min instagram, men ibland så händer det. Följ mig gärna där, emiliaberglund heter jag!

Fridaaaaay

 tröja, jeans och halsband från gina tricot // väska från new yorker // converse // kappan är gammal
 
Så här har jag sett ut idag, bytte dock jackan mot en varmare och conversen till uggs. Men annars är det samma!
Nu ska jag byta om till träningskläder och möta upp Linnea så ska vi sticka och träna. Sen får vi se vad jag hittar på, nått kul hoppas jag det blir iallafall. Det är ju freeeeeeeeedaaag!

I remember everything

 
Hello friendos, ville bara titta in och visa att jag lever, ifall ni ha varit oroliga eller så.
Idag har jag varit i skolan, hade bild i två timmar, läxförhör i både SO och svenska så det är himla trevligt, or not.
Men när jag kom hem gjorde jag och syrran kladdkaka och fetade oss framför how i met your mother, det är däremot trevligt!
 
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, men borde nog flytta arslet ur soffan. Har suttit här sen jag kom hem. Hörs!

just want your support

 
Idag har varit en vanlig dag med skola och träning på schemat. En såndär heltokejdag, har varken varit toppen eller botten. Men såna dar ska väl också finnas antar jag.
Nu ska jag iallafall fira denna vanliga dag med att plugga geografi, visst är jag duktig?

it´s black and white baby

 
svartvita skönheter från H&M
 
Jag faller för det mesta som H&M har i sina butiker just nu. Och eftersom att jag är väldigt basic och svartvit i min stil så är detta självklart några utav favoriterna!
 
Skjortan skulle jag matcha till svarta stuprör. Och byxorna skulle jag låta tala för sig själva genom att matca dem med en enkel grå tischa. Under den prickiga tröjan skulle jag ha en vit skjorta och kanske våga matcha med färgglada jeans?

good day

 Gammal bild!
 
Har haft en bättre dag idag än vad jag haft på länge, har haft rätt mycket inspiration till bloggen och även suttit i över två timmar med mina läxor! Är faktiskt rätt stolt över mig själv haha.
 
Nu blir det svenska hollywoodfruar på trean. MARIA ÄR SÅ JÄVLA BRA.

Just do it

 
Min fina syrra har börjat blogga igen! Läs hennes blogg häääääääär

it´s snowing again

 fejkpäls från H&M // tröja och mössa från gina tricot // jeans från bik bok // boots från dinsko // väska från accessorize
 
Snöiga bilder blev det, men vad ska man göra när snön vägrar sluta falla och jag hade planerat att fota denna outfit idag. Och eftersom att vi fick håltimme sista lektionen och jag sedan fick skjuts hem han jag ta bilder innan det blev kolsvart!
 
Nu ska jag sätta mig med näsan i matteboken och efter det plugga in alla afrikas länder, wish me luck!

time for a change

 
Jag har noll inspiration nu för tiden, orkar inte göra några ordentliga modeinlägg och några outfitbilder blir det inte heller för direkt när jag kommit hem från skolan så har jag massa annat att göra (eller egentligen är jag bara för slö för att ta bilder hehe) Men ska faktiskt försöka komma igång nu, samma sak gäller med skolan. Jag håller allvarligt på att somna på lektionerna och fööööör ofta kommer jag på mig själv med att sitta och stirra in i väggen! nej nu blir det skärpning, en mycket mer inspirerad Emilia hoppas jag ni har redan imorgon. Godnatt

today

Lyckades med att göra lite ordentligare frukost imorse som jag skrev om för några inlägg sen. Det är ju söndag idag så då hade jag ju såklart mera tid än på vardagar men det känns ändå bra att äta annat än bara en macka med smör på typ..
 
Iallafall så kom jag nyss hem från gymmet, var där med Linnea, Alicia och mamma. Sprang på löpbandet och körde lite styrka. Att träna på gym är inte riktigt min grej, känner mig rätt vilsen och jag springer hellre ute och sen kör styrka själv än att köra på gymmet. Men det funkar absolut och jag är ju trött nu så bra träning är det ju  iallafall haha.
 
Nu ska jag duscha, äta tacos till middag och sen träffa Linnea så får vi se vad vi hittar på!

saturday

 
Det är lööördag mina vänner! Och jag har bara varit hemma hela dan, är rätt uttråkad samtidigt som jag behövde ta det lungt känner jag. Känns som att jag håller på att bli sjuk också, har gått runt med ont i halsen några dagar.. hoppas att det inte blir värre iallafall, orkar INTE bli sjuk nu.
 
Nu blir det mysmiddag med la familia, hörs!

sporty chic

 
Sporttrenden är nånting som jag tycker passar lika bra i år som det gjorde förra året!
Snyggast är om man matchar med klackar och kanske någon sportig väska till det.
 
Vad tycker ni? gillar ni också denna trend?

summer breakfast

 
Tänkte prata lite med er om mina frukostproblem hahah. Nej det är väl egentligen inget problem men jag känner att jag måste börja äta lite ordentligare frukost! Det är ju dagens viktigaste mål hehe..
Jag är alltid sjukt stressad på morgonen vilket gör att jag bara slänger i mig en macka på vägen till skolan.
Det är inte direkt samma sorts frukost som det ni ser på bilderna. Och ja, bilderna kommer från sommarlovet och då har man ju mer tid för frukost och allt det där men jag tänkte iallafall börja med att gå upp typ en kvart tidigare för att hinna äta riktigt frukost (okej alla som känner mig sitter och skrattar för sig själva nu för jag har gått och blivit världens morgontröttaste person) men jag ska försööööööka iallafall
 

studded love

studded love from nelly trend!
 
Mina älskade nitade skor har äntligen kommit! Kan inte vänta tills sommaren när jag kan matcha dom med slinta jeansshorts och en snygg tischa! Men jag lär tjuvstarta lite och använda dom så fort det blir vår! Skulle ju kunna funka till ett par jeans också.

hunkydory spring/summer 13

 
Hunkydorys vår och sommar kollektion kan man väl inte göra mycket annat än att älska? Hela kollektionen går i vitt, svart och beige. Mycket mer mina färger en det som var förra våren, då det var pasteller och mycket färg på allt!

the first day

Första dagen är avklarad och det känns faktiskt helt okej!
Såklart är mornarna ett rent helvete och jag tror jag ska svimma när klockan ringer halv sju... Men när jag väl kommit till skolan och vaknat till så känns det hyfsat bra att vara inne i rutinerna igen!
 
Så efter skolan stack jag och tränade styrka, min kropp är ganska trött eftersom att jag tränat både måndag, tisdag och idag. Och imorgon ska jag till gymmet efter skolan. Vet att det låter som om jag tränar söder min kropp men jag är bra på att känna när det blir FÖR jobbigt så det är lungt!
Nu ska jag duscha, äta middag kolla på några avsnitt av SATC och sen blir det sängen! Skolan imorgon ju..

striped

blå och randig skjorta från H&M, rayban clubmaster, plånbok från acne
 
Skjortor och blusar är nånting jag verkligen är sugen på att shoppa fler utav just nu! Speciellt randiga eller mönstrade. Finns hur mycket snyggt som helst hos H&M så ett tips är att kika in där!
och ett par till solbrillor och denna sketsnygga plånbok från acne kan vara bra att ha!
 

long time ago

 
 
Idag är första dan på lääänge som jag ska träna igen. Har inte tränat på 2-3 veckor så jag börjar faktiskt sakna det lite. Eller kanske inte själva träningen men jag saknar känslan efter. Inte mycket som slår det alltså!
Vi hörs sen!

wanted

nelly trend, H&M , marc by marc jacobs
 
Okej, allt detta är så galet fint. Leopard är ju mer rätt än nånsin och jag vill ha precis allt som är leoprintat. Men måste försöka spara på pengarna eftersom att jag ska till london i februari och då vill man ju ha lite stålar kvar hahah.
 
Men iallafall så är dom svarta skorna på väg hem till mig, dom borde komma vilken dag som helst! Can't wait
 

sisters

 jag och min syster i sommras
 
Idag har varit en sån där dag som jag inte gjort nånting på. Det ända jag gjort är att planera outfits, svara på kommentarer, tagit en massa bilder (dock blev det sämsta kvaliten så tänker inte lägga upp dom här än, måste redigera dom lite först ) och så har jag fixat lite grejer till bloggen.
 
Och skolan börjar om typ tre dagar, jag har bara ett ord. ÅNGEST.
eller okej jag har två till. ORKAR INTE
 

céline bag

 
Underbara väskor från céline har jag länge suktat efter. Och då har jag mest tittat på den svartvita i samma modell som dessa ovan.
Men igår när jag tittad runt på lite modebloggar så var det en tjej som hade köpt denna i blå, och jag föll såklart pladask. Även fast den blå är min favorit så skulle jag inte tacka nej till den svarta heller, så fantastiskt fina.

Q/A

Vad innebär mode för dig? - det är nånting jag tycker är väldigt kul, men jag tycker inte att det ska vara ett måste, typ att man måste planera outfits för varje dag in i minsta detalj. Det ska vara roligt, inspirerande och personligt
 
Beskriv din stil med 3 ord - enkelt, svart och trendigt
 
Vilka är dina favoritaffärer? - om andra länder också räknas säger jag forever 21, victorias secret, century 21, zara, H&M och ginatricot
 
Shoppar du second hand? - väldigt sällan
 
Vad är din favorit i vinter? - min svarta pälsjacka och som alltid, en stor mysig halsduk!
 
Dyratse och billigaste plagget? - bland det billigaste är nog min gråa stickade tröja som jag hittade för endast 30 spänn på gina! dyraste vet jag faktiskt inte, antagligen nått av det jag köpte i new york. Men är väldigt dålig på att komma ihåg vad saker kostar..
 
Brukar du tröstshoppa? - nej det tror jag inte haha
 
Högklackat eller lågklackat? - om det ska vara klackar ska dom vara höga! Nått av det fulaste jag vet är taxklackar!
 
Favoritplagg just nu? - min nya långärmade tröja från gina är så förbannat mysig!
 
Detaljer du tycker extra mycket om i en outfit? - alla sorters smycken och att man alltid har skor som passar till outfiten, fula skor kan förstöra en hel outfit tycker jag. 
 
Senaste köpet? - nya löparskor!
 
Vilken är din drömväska? - just nu är jag inne på en mörkgrön stor väska, eller kanske en svart till? haha är det nått jag har gott om så är det svarta väskor..
 
Vilket är ditt bästa köp? - shit vad svårt, men jag skulle nog säga min svarta väska från accesorize som passar till allt, den kostade runt 600 och det var den absolut värd!
 
Vilket blir ditt nästa köp? - dom perfekta svarta bootsen ska jag hitta innan vintren är slut!
 
Vilka är dina stilikoner? - har ingen speciell men jag inspireras mycket utav Miley cyrus, Sienna miller, Whitney port och Olivia palermo
 
Favoritaccesoarer? - ringar och tunna armband!

run for it

nya löparskor från nike
 
Nya löparskor har flyttat in hos mig, hittade dom hos intersport på rean för 800. Dom är mer rosa i verkligheten och bland det skönaste jag haft på mina fötter. Blir ju mer träningsmotiverad av nya skor också, 2013 ska bli mitt år!

inspo

 
inspo från weheartit & tumblr
 
Jag har rätt länge varit trött på mitt hår men jag har varit både för feg och för inspirationslös för att komma på vad jag ska göra med det. Men nu när jag klippte mig igår så fick jag lite mer ideer iallafall. Just nu är det väldigt blont i topparna och sen blir det bara mörkare, typ mörkbrunt längst upp vid hårbotten. Det är alltså typ som ombre fast det har blivit så av sig själv...
Men nu tänkte jag antingen färga hela håret blont, eller så vågar jag färga det i nån helt annan färg? Vad tror ni jag skulle passa i?

leo pants

 
Idag har jag leopard på benen och har nyss varit hos frisören, inga stora förändringar har bara toppat det lite. Och nu ska jag möta upp Ebba så får vi se vad vi hittar på, hörs sen!

2012 outfits part 2

 
 
Här kommer andra delen, lovade ju att visa lite mer än sommaroutfits i den här delen men nu fick det bli mest av det ändå haha. Jag har knappt tagit några outfitbilder nu när jag inte bloggat så jag har inte så mycket bilder från hösten och vintern. Men detta får duga.

love don´t come easy

Jag och min fina lillasyster.
 
Dagen har spenderats i soffan framför en himla massa bra filmer, godis och tillsammans med en himla bra vän. Perfekt dagenefternyårsaftondag.
 

2012 outfits part 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några outfits jag haft under året, nästa del tror jag kommer ikväll. Då ska jag visa lite annat än sommaroutfits också
 

RSS 2.0