paus

Jag tar en bloggpaus tills min nya bloggdesign är klar och alla tankar som snurrar i mitt huvud har stannat någelunda. Och jag kommer tillbaks, jag lovar. Det kan ta några dagar men när jag kommer tillbaka har jag mer inspriration och jag kommer vare starkare än någonsin. puss

livet är en dans på rosor, en dans med svåra steg

 



jeans från cubus // jeansväst från kappahl // skinnjackan köpte jag i New York // tröja från ginatricot // och boots från dinsko
 
Hej  på er! Idag har jag klarat av tredje riktiga skoldagen, hur ska jag orka hela åttan?
Iallafall så ska jag bara vara hemma resten av kvällen och äta middag med familjen och ta det lugnt.
Och sen så är det ingen träning idag heller, skönt! Har ont i hela kroppen och mitt knä har typ låst sig? ingen aning vad det heter men ont som fan gör det. Nu ska jag gå och äta, hejdå.
 

måndag 27 augusti

 
En bild från början av sommaren ( åh vad jag önskar att det var vår och sommaren var på väg hit. Inte på väg bort..)
 
Hejsan, jag har nyss tagit en långdusch efter att ha varit och tränat ett svettigt EFIT-pass med Linnea. Kul och jobbigt, som det ska va!
Nu så ska jag sätta på ett gammalt avsnitt av stylisterna och sen krypa ner i sängen. Det är ju skola imorgon, börjar klockan åtta! Trevligt värre..

the perfect fall outfit

 
tröja, jeans och keps från monki // boots från alexander wang // väska från acne // armband från forever 21

rainy day

 
Hej bloggen!
Fan vad dåligt väder det är idag, det har spöregnat ända sen jag vaknade imorse. Men jag och mamma kanske ska sticka in till stan en sväng lite senare, fika och ha det mysigt!
Får se hur det blir, nu ska jag iallafall ta en dusch och göra mig i ordning.
Hoppas ni får en bra söndag!
.
 

pics from my summer

 

ARMY

 
Jeans från bikbok // stickat linne från ginatricot // kavaj från JC // väska från new yorker // och till det hade jag svarta boots från dinsko
 
Jag har äntligen hittat dom perfekta armybyxorna. Jag hade bestämt att min höstgarderob skulle bestå utav ett par kahkigröna byxor, och dom här armyinspirerade från bikbok fick det bli. För 400 spänn blev dom mina.

love is like a mystery

Hej på er!
Uppdatering har det ju varit lite si och så med, men idag började skolan på riktigt vilket betyder att jag kommer in i rutiner. Och jag kommer också blogga ordentligt.
 
Vi var ju alltså på vandring med klassen från onsdag till torsdag. Vi cycklade en bit, paddlade en bit och vandrade hem. Och idag så känns det kan jag lova, jag har träningsverk ÖVERALLT.
Men det är kul att känna att man gjort något iallafall.
Nu ska jag äta mysmiddag med familjen, puss!

22 augusti 2012

 En bild från midsommar.
 
Hejsan! Igår var ju första skoldagen, det var helt okej. Vi var ju bara där och pratade, åt lunch osv.
Och idag så ska klassen ut i skogen på "vandring" man får inte ha med mobilen eller nått sånt. Så ni kommer inte höra av mig förns jag kommer hem på Torsdag. Vilken tid vet jag inte..
Måste gå och packa klart nu, hörs mer på Torsdag! Puss!
 
 

leatherbag

 
Den här väskan har hängt på mina axlar idag. Den är min mammas gamla och den kommer från indiska. Vad tycker ni?

JUSTIN BIEBER

En bild från i går
 
Jag har av någon anledning glömt bort att berätta för er att jag och Linnea har fått biljetter till JUSTIN BIEBERS konsert! Cornelia har ju också biljetter till samma dag men det har vi vetat ett tag.
Så det kommer bli så jävla grymt, vi kommer gå alla tre tillsammans och ha det asbra!
Men det är ju skit långt kvar, men då har man alltid nått att längta efter!
 
Iallafall så ska jag nog krypa ner i sängen snart, eftersom att skolan väntar imorgon.
Hoppas att jag överlever, och föresten tänkte jag bara slänga in att bloggen fyllde 1 år i fredags! (Glömde säga det då men bättre sent än aldrig!) Så om ni ser en burk med kakor i nått skåp hemma, ta två, eftersom att detta verkligen är värt att fira.. haha

19 augusti 2012

 
Hejsan! Idag så har familjen haft lite myspicknick på klipporna nere vid vattnet. Jag badade också även fast det var sketkallt! Men det var mysigt och så, nu så vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske sätta mig ute ett tag, idag så levererar ju verkligen vädergudarna! Det blir nog sista varma sommarlovsdagen innan skolan börjar på Tisdag igen..

She's got that new york swag

 
Så här har jag sett ut ikväll när jag och Linnea var på stadion för att titta på DN-galan.
 
shorts från bikbok (lånat av min syrra) // stickad tröja och blus från ginatricot // skärp från kappahl // skor från dinsko  // och smycken från kappahl
 

femtonde augusti

En bild från Gotland som ni har fått se förut och nu får se igen.
 
Snart kommer min fina Linnea hit, vi ska myskväll. Äta ben&jerry's, titta på film och sen självklart en massa snack! Vi får höras mer senare, puss o kram!

worn denim

 
kjol från bikbok // tshirt från ginatricot // rayban clubmaster // väska och boots från alexander wang
 
Så här vill jag se ut resten av sommaren och in i början på hösten. Känns så himla rätt med den enkla tröjan och slitna jeanskjolen matchat med tuffare boots och en maskulin klocka!
Vad tycker ni?

tack, tack och tack igen

 
Jag kan inte tacka er nog får dom fina kommentarerna jag får. Dels om mina outfits och om tjuvtitten av mitt rum, det är så jävla kul att läsa.
Och jag måste också be om ursäkt för att jag har varit sjukt dålig på att lägga upp dagens bilder på senaste tiden, men det blir bättre. Promise!
 
Idag ska jag hitta på nåt vettigt, vad det blir får ni veta senare, för jag har själv ingen aning. Puss!
 
 

Goodmorning

 
Godmorgon! Jag vakande faktiskt ganska tidigt idag och jag har redan hunnit med att äta frukost, titta på tv, städat lite i mitt rum och så har jag gjort några videobloggar. Får se om jag lägger upp nån utav dom sen..
 
Idag vet jag inte vad som händer, jag ska iallafall göra mig en latte nu och sen sätta mig i solen. Och det slog mig just att om typ sju (!) dagar är sommarlovet (och alla mysiga morgonar ute i solen) slut. Vart fan tog den här sommaren vägen? det har ju gått hur fort som helst!
 

Tjuvtitt

 
En tjuvtitt på min säng och mitt sminkbord 
 
Jag har hela dagen fixat i mitt nya rum, jag och min syrra har bytt rum igen på grund av lite olika anledningar. Men jag är snart klar med rummet så när jag är helt färdig så kanske jag visar en videoblogg på hur det blev!
Nu ska jag iallafall ut och röra på fläsket lite vi hörs mer när jag kommer hem! Kram på er

I want

 
Denna skönhet kommer från acne och får mer än gärna tillhöra min väsksamling i höst.
Jag älskar den på alla sätt och vis, vad tycker ni?

12 augusti 2012

 
Turkisk yoghurt med smultron i (såjävlagott!), vattenmelon, vindruvor och fetaost.
 
Hejsan! Jag har just ätit frukost (!) haha nej men jag var typ inte hungrig förns nu även fast jag gick upp redan vid tio..
Men iallafall, idag ska jag träffa Cornelia. Vad vi hittar på får vi se, men det kanske blir nån shopping eller så. Jag är kär i alla stickade tröjor som finns på denna planet (speciellt om dom är i höstens sketsnygga färger!) så antagligen lär jag hitta nånting! Finns så himla mycket höstsnyggt ute i affärerna.

It's all about the details

Här får ni se lite detaljer av en outfit som jag hade får några dagar sen. Jag tycker att små ringar, ett armband och en väska kan göra en outfit så mycket roligare!


breakfast

 
Godmorgon på er!
Jag har just gjort frukost och ska sätta mig ute och läsa min nya veckorevyn. Dock inte så bra väder idag heller, men jag tänker ta vara på sommarlovet sista dagarna ändå! Så därför tänker jag bannemig inte sitta inne! sådetså.

gårdagens

 
shorts / JC    tröja / forever 21    boots / dinsko   
 
Det här var alltså gårdagens outfit, den sista fina bilden kan ni skratta åt i några timmar, det är alltid kul att göra nån glad! Vi tog bilderna på ett jättefint ställe inne i stan, dock så var det inte så fint väder så därför blir ju bilderna lite gråa och så ändå! Men det kan ni kanske leva med?..
 
Iallafall, nu ska jag åka till ikea med mamsen och pappsen så bloggar jag mer när jag kommer hem. PUSS
 

8 augusti 2012

Hej alla fina! Jag kom nyss hem från att ha ätit sen lunch med familjen inne på en mysig restaurang i stan. Vi gick runt och tittade lite i affärer också men jag köpte ingenting!!!! Brukar inte kunna hålla mig annars men idag fick jag inte med mig ett dugg!
Jag vill bara slänga in att jag är så förbannat trött på den svenska sommaren, det är ju bara en massa regn. Fy fan.
Snart ska ni få se bättre bilder på dagens outfit också, puss på er!

Mys med mina tjejer


people will always talk, so let´s give them something to talk about

 
Hejsan!
Jag har nyss ätit lite lunch och ska starx sticka iväg för att träna.
Ikväll så ska jag och bästis ha filmmys, äta glass och bli feta.
Hon åker till Gotlnad imorgon och kommer vara där i en vecka så jag kommer sakna min fina vän enormt.
Hörs mer när jag kommer hem från träningen!
 

Höstens färger

 
Allt på bilden kommer från ginatricot
 
Jag antar att det inte bara jag som älskar ginatricots nya höstkollektion. Det är mycket vinrött, khakigrönt och senapsgult. Tre fantastiska färger! Matcha dom med svarta eller silvriga accesoarer för extra stilpoäng! 
 

rubrikerärjagintebrapå.

 
En gammal outfitbild.
 
Hejsan! Idag har jag träffat fina Linnea hela dagen, vi har snackat en MASSA, planerat lite vad vi ska göra närmaste dagarna, och snackat lite till. Vi hade så himla mycket att prata om, båda har ju varit bortresta osv.
Och nu ska jag slänga mig i soffan och titta på nån film, för regnet ÖSER ner här just nu. Inte mycket annat att hitta på då, puss och kram

5 augusti 2012

 
Fyra bilder från dagarna vi haft på landet!
 
Hej på er!
För några timmar sen kom vi hem från våra dagar nere hos släkten i västergötland.
Nu så ska jag äta lite sen middag, ta ett bad och sen kolla på 100 meters finalen i OS.
 Från och med imorgon är uppdateringen som vanligt igen, puss!

Today, i'm happy

Allihopa håller på att göra i ordning middag här hemma hos min moster. Min syrra dukar, mamma torkar av alla bord, moster lagar maten tillsammans med pappa, min mosters man grillar, min kusin sköter spotify, och jag (förutom nu när jag tog en paus för att blogga lite) sopar hela altanen. Vi alla hjälper alltså till, och jag tänkte tillägga att vi har världens finaste sommarkväll här! Hoppas ni har det bra var ni än nu är. Stor kram!


When you need a place to hang your heart, i'm there to wear it from the start

Förlåt för att jag knappt gjort några riktiga inlägg om vad vi gör här nere. Men igår så åkte vi runt, hälsade på min morbror, låg på stranden ett tag, åt på kinarestaurang i Vänersborg, åt glass, och tittade på söta hundvalpar i Uddevalla (våran familj planerar att skaffa hund till nästa år så vi var och tittade på en ras som är aktuell, hur söta som helst. Jag ville ALDRIG, och då menar jag aldrig, gå där ifrån!) Men imorgon ska vi iallafall till Ullared! Jag längtar redan, haha. Även fast det är mest skit tycker jag det är skoj att gå runt och titta! Lite grejor hittar man väl alltid!


Systeryster

Jag fick en kommentar av en tjej som gärna ville se en bild på hur min syster ser ut, och absolut ska ni få det! Vet inte om ni har sett denna bilden förut men då får ni isåfall titta på den igen. Tycker ni att vi är lika?! Själv ser jag inte så mycket likheter, förutom att båda är blonda och blåögda då förstås! Men det är ju inte så ovanligt i vårt svennebananland, hehe!


senaste tiden

Här får ni lite bilder ifrån senaste tiden. Två är från Gotland, och två är från igår!


vinrött

 Här får ni en närmare titt på tröjan köpte jag för nån dag sen inne på ginatricot. 149:- fick jag den för, KAP.
Men iallafall, enligt mig så är höstens färger vinrött och khakigrönt. Så att matcha denna med ett par khakigröna jeans känns helt rätt i höst!
 
Men självklart kommer jag ju inte kunna vänta till hösten med att använda den, så den kommer användas till shorts också, nu på sommaren!

loafers from have2have

 
Jag har nyss fått en kärlek för loafers. Dessa snygga kommer från have2have och kostar runt 300:-
Visst är dom fina?! Jag älskar dom och man kan ju ha dom till jeansshorts, klänning och jeans.
Dom passar alltså till det mesta!
 
Jag provade ett par liknande fast gråa på dinsko häromdagen och dom satt så perfekt på foten att jag aldrig ville lämna dom, men jag köpte dom inte. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag gå dit och köpa dom nån dag ändå, dom var så jäkla sköna!

Västergötland

Shorts från JC, tröja från ginatricot, skor från converse och ringar från kappahl

Här får ni en ni en bild på hur jag ser ut idag. Nu sätter jag mig i bilen för att åka ner till Västergötland och träffa släkten. Vi hörs mer när jag är framme!


RSS 2.0