Valborg


Just nu, mys i Kungsträdgården.

Sitter i Kungsträdgården och har nyss ätit lunch, jätte mysigt!


På väg till stan

Sitter på tåget på väg in till stan, ska träffa en utav mina kusiner som jag inte träffat på jättelänge där. Så det blir kul!

Visar outfiten för Valborg ikväll.
Puss på er!


Söndag

Förlåt för att jag inte bloggat, men det är ju sjukt fint väder, så jag har försökt vara ute hela dan och jag har inte fått nån tid över för bloggning.

Iallafall. Jag kom hem från Linnea typ halv 12, sen stack familjen och hälsade på hos min kusin som fått en liten dotter. Hur söt som helst var hon!  Sen så har jag och syrran varit ute hoppat studsmatta och lite sånt hela eftermiddan. Roligt.

Linnea kommer hit senare ikväll så ska vi prata lite om valborg och sånt, och jag ska bestämma vad jag ska ha på mig osv. Känns som att jag inte har några kläder alls just nu..
Berättar om vad jag ska göra på valborg mera sen. Puss!

Tacos


Just nu

Mys hos Linnea, bloggar mera sen.


Godmorgon

Gud så skönt med helg, långhelg också! Kan inte bli mycket bättre.

Idag så ska jag försöka hinna med att färga håret och ikväll ska jag och bästis ha lite myskväll, med tacos och sånt. Men jag ska såklart hinna med att blogga också , puss!


Nya jackan!

Här är alltså jackan som jag beställde från hm.com
Ni kommer snart få se den i massa outfits, den är perfekt eftersom att den inte är FÖR tjock nu när det börjar blir riktigt varmt. Vad tycker ni om den? Ni kommer få bättre bilder senare, det här får duga, och ser ni mitt snygga städade sum i bakrunden, haha



dröm outfiten


27april

Fått hem ett paket! visar vad som är i sen, även fast några av er säkert vet! ;)


Dagens tips

Åh jag måste värkligen tipsa er om REDKEN produkter. Dom är så sjukt bra och gör håret jättelent och fint.
Dom här köpte vi i new york, men det finns såklart att köpa hemma i sverige också.
Vi köpte en inpakning också, som inte är med på bild. Men om du använder den inpackningen en gång i veckan lovar jag att du får tusen gånger finare hår på nolltid! Man behöver också bara pyttelite för att det ska hjälpa, ta bara en liten klutt i handen och masera in det i hårbotten så funkar det direkt!

Dock så är ju REDKEN produkter väligt dyrt hemma i sverige så därför är ett tips att köpa dom utomlands!
Tex. som i NY har dom ju butiker fyllda BARA med REDKEN produkter!







Godnatt torsdag

Nu har jag fixat en kopp te och ska snart hoppa ner i sängen, lyssna på lite musik och dricka det, mys!

Så ses vi imorgon, puss och kram på er!


torsdag 26 april 2012

Konstigt hur man kan vara trött när det ända jag har gjort på hela dagen har varit att ligga i soffan. Jaja, trött är jag iallafall, och nu ska jag nog gå och ta en dusch och fräsha till mig lite. Får se om jag ska till skolan imorgon. Jag tror det, känner mig faktiskt lite bättre. Har bara lite magknip fortfarande.

                             Bild från förra året, får duga.

Sno stilen

Nu kan ni sno denna tjejs snygga outfit busenkelt!
Så det är bara att lägga till några egna smycken. För att få looken mera personlig!
Enkelt va?
Man kan också byta ut skorna mot ballerina eller liknande om man tycker det är jobbigt/oskönt att gå i klackar, på sommaren skulle jag absolut byta ut dom mot ett par skönare skor! :)


Middag och mys på resturang med familjen!


Från min garderob - bästa shortsen





Dom här shortsen köpte jag på forever 21 i new york. Jag sprang på dom precis när jag skulle gå ut och jag gick och provade dom och dom satt perfekt, jag älskar dom! Så dom kommer abslolut användas myyyycket i sommar! Jag kommer ha dom till allting, men jag tycker det är snyggast att till en ljus topp och sen ballerina eller kilklackar till! Fast egentligen kan man ju ha dom till typ alla sommartröjor och dom flesta sorters skor!


14 april 2012

Fast det känns ju som januari ungefär, vad är det här för väder?!

Uppdateringen har ju inte varit på topp, men nu är jag tillbaka och kommer blogga heeela tiden. Jag lovar!
Det kommer också bli mera "emilias mode" inlägg osv.

Vad tycker ni det är roligt att läsa om? Vad vill ni att jag ska blogga mera om? Vill ni se blider/shoppingen från New York? Skriv bara vad ni vill så ska jag försöka fixa det! 



Bild från NY har lite dåligt med bilder just nu så den får duga

Emilias mode - Marint



Marint mode är verkligen sommar för mig! Så därför passade jag på att göra ett kollage om det, eftersom att jag längtar så sjuuuuuuukt mycket till sommaren som ni säkert vet. Vad tycker ni om marint? Är det inte hur snyggt som helst?!

Jag köpte en "påsväska" i väldigt marin stil i New York, jag kan visa den senare i bloggen om ni vill?! Så den kommer jag absolut använda i sommar.


7 april 2012

Usch vad dåligt jag mår! Jag är superförkyld. Det kan ju låta lite kul eftersom att jag i förra inlägget skrev att jag ska åka skidor imorgon, men så är det allså..
Vi får väl se hur mycket jag orkar, just nu blir jag ju helt slut av minsta lilla ansträngning.

Det är väl bara att hoppas på att något magiskt händer och jag blir superfrisk tills imorgon, jag håller tummarna för det iallafall. Gör det ni också! 

Glad påsk föresten, och tack så jättemycket för alla fina kommentarer ni skriver, ni anar inte hur glad jag blir. Jag blir lite friskare av dom, haha.


                                  Bild från New York

Packning hos linnea

Jag är hos Linnea just nu och vi håller på och packa, jag har ju inte sagt att vi ska åka nånstans men vi ska åka till Norge och åka skidor. Vi åker imorgon och kommer hem på Torsdag! Så det blir ju trevlans!! Jag är inte världsbäst på att åka skidor direkt, så Linnea kan ju få sig ett gott skratt rätt många gånger haha. Nej ska hjälpa henne att packa nu så. PUSS!


Dagens mysoutfit





Byxorna köpte jag på en affär som heter strawberry i New York.
Koftan kommer från hollister och under har jag ett linne från cubus.

Avslutad bloggpaus!

Jag gick in och kollade på bloggen för att titta om det är någon som fortfarnade kikar in min blogg, och då hade jag fått runt 15 kommentarer och hade ganska mycket läsare. Om man tänker på att jag inte har bloggat på nästan en månad! Så nu tänkte jag börja igen för eran skul! ;) Vilka är ni sötisar som fortfarande läser?!

Men nu är det ju snart vår och när det börjar bli vår så får jag några skumma bloggkänslor. Jag började blogga (på en annan blogg) förra våren så det kan ju hänga ihop med det eller nått, jag vet inte haha.

Som ni kanske vet om ni läser mina gamla inlägg så har jag ju varit i New York. jag kom hem för ungefär 2 veckor sen. Det blev ju en massa shopping där såklart, och så tog jag ganska mycket kort. Så det kommer komma upp lite eftersom, bilder och shopping osv.


RSS 2.0